• Top Stories

    Καματερό: Αλλοδαποί ληστές βίασαν 31χρονη Αφγανή μπροστά στα παιδιά της

    • NewsRoom
    Θεσσαλονίκη: Νεκρός ο υπάλληλος ψιλικατζίδικου που έπεσε θύμα ληστείας


    Μια άγρια υπόθεση ληστειών και βιασμού κατήγγειλε στις Αστυνομικές Αρχές μια 31χρονη Αφγανή μητέρα η οποία διαμένει στο Καματερό.

    Η γυναίκα μετέβη την Πέμπτη στο Τμήμα Αγίων Αναργύρων, όπου κατήγγειλε πως το μεσημέρι της 16ης Σεπτεμβρίου, 4 αλλοδαποί ληστές εισέβαλαν στο σπίτι της. Η γυναίκα αναγνώρισε έναν ελαιοχρωματιστή μεταξύ των ατόμων, ο οποίος έχει εξαφανιστεί.

    Ο ελαιοχρωματιστής μαζί με τα τρία άλλα άτομα ανάγκασαν την γυναίκα, η οποία βρισκόταν μαζί με τα τρία ανήλικα παιδιά της, να τους δώσει χρήματα και κοσμήματα. Οι ληστές έφυγαν από το σπίτι με 700 ευρώ και στη συνέχεια εξαφανίστηκαν.

    Λίγες ημέρες αργότερα, στις πρώτες πρωινές ώρες της 25ης Σεπτεμβρίου, δύο εκ των τεσσάρων ληστών, ανάμεσά τους και ο αλλοδαπός ελαιοχρωματιστής, εισέβαλαν ξανά στο σπίτι της στο Καματερό, από ένα παράθυρο. Οι άνδρες όρμησαν πάνω της και αφού την ανάγκασαν να πιει αλκοόλ στη συνέχεια τη βίασαν.

    Μάλιστα, άρπαξαν 1000 ευρώ και το κινητό της τηλέφωνο και εξαφανίστηκαν.

    Τελικά η γυναίκα κατάφερε να μεταβή το μεσημέρι της Πέμπτης 30 Σεπτεμβρίου στο Τμήμα Ασφάλειας, καταγγέλλοντας τα όσα είχε υποστεί.

    Διαβάστε επίσης

    Άραξος: Βελτιωμένη η εικόνα στην πυρκαγιά έξω από το αεροδρόμιο

    Τουρκία: Οργή για τη στάση της Γαλλίας, απειλεί με «μέτρα» την Κύπρο

    Ληστεία τράπεζας στην Μητροπόλεως – Συνελήφθη και ο δεύτερος δράστης



    ΣΧΟΛΙΑ