ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η κακοκαιρία «Μπάλλος» συνεχίζει να πλήττει τη χώρα. Ισχυρές βροχές και καταιγίδες σημειώθηκαν από την αρχή του εικοσιτετραώρου σήμερα σε αρκετές περιοχές, ενώ χιονοπτώσεις καταγράφηκαν στα ορεινά της Δυτικής Μακεδονίας και της Πίνδου.
Σύμφωνα με τα στοιχεία του δικτύου των αυτομάτων μετεωρολογικών σταθμών του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών/meteo.gr, τα μεγαλύτερα ύψη βροχής από την αρχή του εικοσιτετραώρου έως το πρωί της Παρασκευής καταγράφηκαν σε Αμαλιάδα (104 χιλιοστά), Αιτωλικό και Αγγελόκαστρο Αιτωλοακαρνανίας (54).
Ακόμη σε Παλαιοχώρα Χανίων (53), Κριεζά Ευβοίας (52), Βατοπέδι Άθω (49), Λευκάδα (48) και Πύργο Ηλείας (47 χιλιοστά).
Διαβάστε επίσης:
Λέκκας για κακοκαιρία Μπάλλος: 30 εκατ. τόνοι νερού έπεσαν στον Κηφισό – Πρωτόγνωρα φαινόμενα
Καιρός: Πού θα χτυπήσει η κακοκαιρία Μπάλλος τις επόμενες ώρες
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Castor Maritime (Πέτρος Παναγιωτίδης): Πούλησε και επαναμίσθωσε πλοίο με 14,6 εκατ. δολαρίων
- Performance Shipping (Αλίκη Παληού και Ανδρέας Μιχαλόπουλος): Τα καθαρά κέρδη στο εξάμηνο ανήλθαν σε 38,5 εκατομμύρια δολάρια
- Μοτοδυναμική: Αυξήθηκε κατά 12,7% ο κύκλος εργασιών το α’ εξάμηνο – Στα €97 εκατ. ανήλθαν οι πωλήσεις
- Ευρωαγορές: Μεικτά πρόσημα σημείωσαν οι αγορές – Με απώλειες συνεχίζει η Novo Nordisk
