ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Τουλάχιστον τρεις νεκροί και 12 ακόμη τραυματίες είναι ο τραγικός απολογισμός της έκρηξη σημειώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής σε τουριστικό λεωφορείο στην περιοχή Χαράμ της Γκίζας, νότια του Καΐρου κοντά στις πυραμίδες, όπως μεταδίδουν αιγυπτιακά μέσα ενημέρωσης.
Σύμφωνα με το υπουργείο Εσωτερικών της Αιγύπτου, οι νεκροί είναι δύο Βιετναμέζοι τουρίστες και ένας Αιγύπτιος ξεναγός, όπως και 10 από τους 12 τραυματίες, ενώ οι άλλοι δύο τραυματίες είναι Αιγύπτιοι. Το Γαλλικό Πρακτορείο ανέφερε ότι μεταξύ των τραυματιών περιλαμβάνονται ο οδηγός του λεωφορείου και ένας υπάλληλος τουριστικού γραφείου.
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Δεν κάνει δεκτή την παραίτηση Σγουρίδη ο Καμμένος
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:Θρίλερ με δύο Κρητικούς που εξαφανίστηκαν [εικόνες]
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πράσινα Τιμολόγια Δεκεμβρίου: Το φθηνότερο από τη ΔΕΗ με 13,92 λεπτά-Οι τιμές όλων των παρόχων
- Οδυσσέας Κυριακόπουλος: In memoriam η Τόσκα στην ΕΛΣ
- Τα παϊδάκια ΚΜ και Πιέρ, τα μπλόκα και τα ξεφούσκωτα λάστιχα, τι θα κάνει η Κίμπι στη Θεσσαλονίκη, ο υφυπουργός ψάλτης και ο πανικός της Τουρκίας
- Τι φέρνει η συμφωνία Νεμπή-Αθανασίου για το Ελληνικό