ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Τουλάχιστον τρεις νεκροί και 12 ακόμη τραυματίες είναι ο τραγικός απολογισμός της έκρηξη σημειώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής σε τουριστικό λεωφορείο στην περιοχή Χαράμ της Γκίζας, νότια του Καΐρου κοντά στις πυραμίδες, όπως μεταδίδουν αιγυπτιακά μέσα ενημέρωσης.
Σύμφωνα με το υπουργείο Εσωτερικών της Αιγύπτου, οι νεκροί είναι δύο Βιετναμέζοι τουρίστες και ένας Αιγύπτιος ξεναγός, όπως και 10 από τους 12 τραυματίες, ενώ οι άλλοι δύο τραυματίες είναι Αιγύπτιοι. Το Γαλλικό Πρακτορείο ανέφερε ότι μεταξύ των τραυματιών περιλαμβάνονται ο οδηγός του λεωφορείου και ένας υπάλληλος τουριστικού γραφείου.
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Δεν κάνει δεκτή την παραίτηση Σγουρίδη ο Καμμένος
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:Θρίλερ με δύο Κρητικούς που εξαφανίστηκαν [εικόνες]
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Κατερίνα Δεμερούτη: Η επιχειρηματικότητα δεν είναι αποκλειστικότητα των ανδρών
- F1 Ιαπωνία: Τυχερός αλλά και ικανός ο Αντονέλι
- Βατικανό: Ο πάπας Λέων λέει ότι ο Θεός απορρίπτει τις προσευχές ηγετών που διεξάγουν πολέμους
- Ιράν: Ο πρόεδρος του κοινοβουλίου επιβεβαιώνει ότι η Ουάσινγκτον προετοιμάζει χερσαία επίθεση
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.