• Πολιτική

    Δεν κάνει δεκτή την παραίτηση Σγουρίδη ο Καμμένος

    • NewsRoom

    Ο πρώην υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος


    Δεν έγινε δεκτή από τον πρόεδρο των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Π. Καμμένο, η παραίτηση του Π. Σγουρίδη από αντιπρόεδρος του κόμματος, σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

    Υπενθυμίζεται ότι  ο αντιπρόεδρος του κόμματος Παναγιώτης Σγουρίδης υπέβαλε την παραίτησή του στον πρόεδρο των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Πάνο Καμμένο, μετά και τον σάλο που προκάλεσαν οι δηλώσεις του περί πιθανού «θερμού επεισοδίου», με το οποίο θα μπορούσε να καθυστερήσει η κύρωση της Συμφωνία των Πρεσπών.

    Είχε προηγηθεί το άδειασμα από την πλευρά του Πάνου Καμμένου των δηλώσεων του βουλευτή του κόμματός του, χαρακτηρίζοντας «θεωρίες φαντασίας» τις αναφορές σε θερμό επεισόδιο.

    Ο Παναγιώτης Σγουρίδης προκάλεσε έντονες αντιδράσεις όταν κατά τη διάρκεια συνέντευξής του στο ρ/σ ΘΕΜΑ 104,6, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο η Συμφωνία των Πρεσπών να καθυστερήσει να έρθει προς κύρωση στη Βουλή υποστηρίζοντας ότι «μπορεί να συμβούν γεγονότα».

    «Θα δείτε ότι υπάρχουν συμφωνίες που έχουν υπογραφεί -με μεγάλες και βαριές υπογραφές- και δεν έχουν μπει ποτέ στο κοινοβούλιο» τόνισε ο κ. Σγουρίδης, ενώ στην ερώτηση «τι θα μπορούσε να συμβεί;» ο αντιπρόεδρος των ΑΝΕΛ απάντησε: «Ένα θερμό επεισόδιο. Το απεύχομαι αλλά όλα μπορούν να συμβούν» για να προσθέσει άμεσα ότι «κατηγορηματικά δεν επενδύω σε κάτι τέτοιο»

    Όπως δήλωσε ο κύριος Σγουρίδης στο iefimerida.gr: «Το έκανα γιατί δεν ήθελα να δημιουργήσω πρόβλημα στον Πάνο τον Καμμένο και στην κυβέρνηση». Την στιγμή της συνομιλίας μας δεν γνώριζε αν ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ την έκανε δεκτή. Επιβεβαίωσε επίσης ότι του το ανακοίνωσε μέσω sms καθώς ο Πάνος Καμμένος βρίσκεται σε περιοδεία σε Σαμοθράκη, Θάσο, Αη-Στράτη και Σκύρο.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Ραγδαίες εξελίξεις στους ΑΝΕΛ: Την παραίτηση του υπέβαλε ο Παναγιώτης Σγουρίδης

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αινιγματικός ο Σγουρίδης: Ένα θερμό επεισόδιο ίσως καθυστερήσει την ψήφιση της Συμφωνίας των Πρεσπών



    ΣΧΟΛΙΑ