ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στην επαρχία Σαν Χουάν
ισχυρός σεισμός έπληξε την επαρχία Σαν Χουάν της Αργεντινής (δυτικά-βορειοδυτικά), με το επίκεντρό της να εντοπίζεται σε απόσταση 31 χιλιομέτρων νότια-νοτιοδυτικά της πόλης Ποκίτο, το βράδυ χθες Δευτέρα (τοπική ώρα· 04:46 σήμερα Τρίτη ώρα Ελλάδας).
Σύμφωνα με το αμερικανικό ινστιτούτο γεωφυσικής (USGS) ο σεισμός είχε ισχύ 6,6 βαθμών.
Σύμφωνα με το γερμανικό Κέντρο Έρευνας Γεωεπιστημών (GFZ) ο σεισμός ήταν μεγέθους 6,8 βαθμών και έγινε σε μικρό εστιακό βάθος 10 χιλιομέτρων.
Δεν είναι γνωστό ακόμη εάν η σεισμική δόνηση προκάλεσε θύματα ή σοβαρές υλικές ζημιές.
Ενημερωθείτε εδώ για όλους τους σεισμούς στην Ελλάδα και τον κόσμο
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- BofA: Οι αγορές ποντάρουν σε περισσότερες αυξήσεις επιτοκίων από όσες θα γίνουν
- Κάγια Κάλας: Οι ρωσικές βουλευτικές εκλογές είναι μία επίφαση δημοκρατίας
- Φαραντούρης σε Σδούκου: Απάντησα πολιτικά – Οι αήθεις προσωπικές επιθέσεις και προσβολές δεν θα μένουν αναπάντητες
- ΑΑΔΕ: Από 12/10 το Τελωνείο Ανατολικής Αττικής – Ολοκληρώνεται ο νέος τελωνειακός χάρτης της Αττικής
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.