ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ανεξέλεγκτη μαίνεται η πανδημία στην Ινδία, με τον αριθμό των κρουσμάτων να σημειώνει νέο ρεκόρ για πέμπτη συναπτή ημέρα.
Οι Αρχές της χώρας αδυνατούν να προσφέρουν βοήθεια, καθώς οι ελλείψεις είναι τραγικές. Εικόνες από τα νοσοκομεία, αλλά από τους δρόμους προκαλούν σοκ.
Το τελευταίο 24ωρο τα επιβεβαιωμένα κρούσματα έφθασαν τα 352.991, με το σύνολό τους να ξεπερνά πλέον τα 17 εκατομμύρια, σύμφωνα με τα δεδομένα που δημοσιοποίησε το ομοσπονδιακό υπουργείο Υγείας.
Καταγράφηκε επίσης νέο τραγικό ρεκόρ θανάτων: 2.812 ασθενείς με την COVID-19 υπέκυψαν, με τον απολογισμό των θυμάτων της πανδημίας να φθάνει μέχρι εδώ τους 195.123 νεκρούς.
Η χώρα αναμένεται να λάβει άμεσα διεθνή βοήθεια σε εξοπλισμό και υλικά.
Πολλές κυβερνήσεις και η ΕΕ θα στείλουν ενισχύσεις σε αναπνευστήρες και οξυγόνο, καθώς το σύστημα της χώρας με το 1,3 δισεκατομμύρια κατοίκους έχει καταρρεύσει και τα εργοστάσιά της δεν μπορούν να ανταποκριθούν στη ζήτηση.
Η Βρετανία και η Γερμανία έχουν ανακοινώσει πως θα στείλουν βοήθεια στην Ινδία, ενώ και η πρόεδρος της Κομισιόν ανακοίνωσε ότι η ΕΕ είναι έτοιμη να στηρίξει τη χώρα.
Διαβάστε ακόμη:
ΗΠΑ: Θα στείλουν βοήθεια στην Ινδία για την καταπολέμηση της πανδημίας
ΕΟΔΥ: 1.400 κρούσματα κορονοϊού, 57 θάνατοι και 816 διασωληνωμένοι – Σε ποιες περιοχές εντοπίστηκαν
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ντόναλντ Τραμπ: Αμετανόητος για το χυδαίο βίντεο με τους Ομπάμα – «Δεν έκανα λάθος»
- Chris Bonett: H ναυτιλία πρέπει να εκφράζεται ακόμη πιο δυναμικά
- Δημήτρης Πολιτόπουλος (Ζυθοποιία Μακεδονίας Θράκης): Η «Βεργίνα» είναι έτοιμη για το επόμενο άλμα
- Η Μαρία της σιωπής, ο πλασιέ Τσίπρας, το δίδυμο των συνταξιούχων, οι μπαρουτιές του καναπέ και κάτι ψωροεκατομμύρια
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.