• Top Stories

    Γιατί η Έλενα Κουντουρά αλλάζει τα iPhone σαν τα πουκάμισα

    • NewsRoom


    Δεν αντέχουν και πολύ στα χέρια της Έλενας Κουντουρά τα smartphones, αλλιώς δεν εξηγείται το γεγονός πως μέσα σε δύο χρόνια έχει αγοράσει -με δαπάνη του υπουργείου Τουρισμού- τρία κορυφαία μοντέλα iPhone, συνολικού κόστους 3.092,09 ευρώ.

    Το πιο πρόσφατο, το ολοκαίνουριο iPhone XR, με μνήμη 128 GB, με προστατευτική θήκη και προστατευτικό οθόνης, κόστισε 1.351,60 ευρώ, σύμφωνα με την απόφαση που υπέγραψε η γενική γραμματέας του υπουργείου Τουρισμού στις 10 Δεκεμβρίου 2018 και έρχονται σήμερα στη δημοσιότητα.

    Πρόκειται για συσκευή αντικατάστασης, από τη στιγμή που το προηγούμενο iPhone της κ. Κουντουρά είχε υποστεί «ανεπανόρθωτη βλάβη στη μητρική πλακέτα και στο σύστημα φόρτισης». Με αυτή τη διάγνωση… αποστρατεύτηκε, ύστερα από υπηρεσιακή θητεία μόλις δύο ετών. Αυτό το γνωρίζουμε, διότι στις 2 Αυγούστου του 2016 η Έλενα Κουντουρά, τότε αναπληρώτρια υπουργός Τουρισμού, είχε αγοράσει τρία κινητά τηλέφωνα. Συγκεκριμένα, αντί 1.740,49 ευρώ απέκτησε δύο iPhone και ένα smartphone με λειτουργικό σύστημα Android.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Τώρα το θυμήθηκε ο Καμμένος: Ο πατέρας της Κουντουρά έγραψε τον ύμνο της 21ης Απριλίου

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Καμμένος: «Προδότες και αποστάτες» η Κουντουρά και ο Κόκκαλης, ο Τσίπρας δεν έπρεπε να τους δώσει καρέκλα (video)



    ΣΧΟΛΙΑ