ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο αριθμός των θανάτων που οφείλονται στην Covid-19 ξεπέρασε σήμερα το όριο των 50.000 στη Γαλλία, με ένα σύνολο 50.237 νεκρών στα νοσοκομεία και τα άλλα προνοιακά ιδρύματα, ανακοίνωσαν οι γαλλικές υγειονομικές αρχές.
34.399 θάνατοι καταγράφηκαν σε νοσοκομεία, εκ των οποίων οι 458 το τελευταίο 24ωρο, διευκρινίζει η υπηρεσία δημόσιας υγείας της Γαλλίας στην καθημερινή της ενημέρωση.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Χρηματιστήριο: Ένας συν ένας λόγοι που ο MSCI έχει «αναβαθμίσει» ήδη τις ελληνικές μετοχές και η έξοδος της Jumbo
- Χρηματιστήριο: Πάνω από 600 εκατ. ευρώ καθαρές εισροές, μετά την αναβάθμιση από MSCI, STOXX και FTSE Russell
- MSCΙ: Αναβαθμίζει σε ανεπτυγμένη αγορά την Ελλάδα από τον Μάιο του 2027
- Βουτιά στις τιμές πετρελαίου: Κλείσιμο τριμήνου και άνοιγμα… προσδοκιών
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.