ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Την τελευταία του πνοή άφησε στις 7:39 το πρωί της Κυριακής ο πρώην βουλευτής Ηρακλείου της ΝΔ, Γιώργος Δεικτάκης.
Ο Γιώργος Δεικτάκης είχε εισαχθεί το απόγευμα του Σαββάτου στο ΠΑΓΝΗ, έπειτα από ανακοπή καρδιάς που υπέστη στο γήπεδο του ΟΦΗ, κατά τη διάρκεια του αγώνα της ομάδας του Ηρακλείου με την ΑΕΚ.
Η κατάστασή του είχε κριθεί ως ιδιαίτερα κρίσιμη.
Ο Γιώργος Δεικτάκης γεννήθηκε στο Ηράκλειο στις 19 Ιουλίου του 1946. Ήταν παντρεμένος με την Ειρήνη Κοκαλά και είχαν αποκτήσει δύο γιούς.
Ήταν πτυχιούχος της Οδοντιατρικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.
Εξελέγη βουλευτής Ηρακλείου με τη Ν.Δ. στις εκλογές του 2000 και του 2004. Υπήρξε μέλος της Αντιπροσωπείας της Βουλής στην Διακοινοβουλευτική Συνέλευση της Ορθοδοξίας.
Διετέλεσε πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Ανατολικής Κρήτης. Επίσης διετέλεσε διευθύνων σύμβουλος της Π.Α.Ε. Ο.Φ.Η. και πρόεδρος του Π.Ο. “Ατσαλένιου”. Υπήρξε σύμβουλος του πρωθυπουργού Κωνσταντίνου Μητσοτάκη επί θεμάτων αθλητισμού.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πότε θα κλείσει για δεύτερη φορά το Μετρό Θεσσαλονίκης – Ποιες αλλαγές έρχονται στα εισιτήρια
- Casa Plaj: Μια μελέτη ισορροπίας με την υπογραφή των extrastudio
- Μπούγας: Από 1η Ιανουαρίου στους δικηγόρους η διαταγή πληρωμής και απόδοσης μισθίου με το νέο Κώδικα Πολιτικής Δικονομίας
- Εκπτώσεις έως και 30% στα δρομολόγια της Blue Star Ferries, της Hellenic Seaways, της Anek Lines και της Superfast Ferries για τον εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου
