ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Άφωνοι έμειναν οι ρεπόρτερ με τις δηλώσεις του απερχόμενου δημάρχου Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη, ο οποίος άσκησε το μεσημέρι το εκλογικό του δικαίωμα στο Γενικό Λύκειο Διαπολιτισμικής Εκπαίδευσης, στην οδό Εθνικής Αμύνης.
Συνοδευόμενος από τη σύζυγό του ο κ. Μπουτάρης δεν δίστασε να πει πως η απόφασή του να μη συμμετέχει στη σημερινή εκλογική διαδικασία ήταν εύκολη.
«Έχω 12 χρόνια που ασχολούμαι με την Τοπική Αυτοδιοίκηση. Πέρασα καλά και κακά και τώρα είναι η ώρα να αποσυρθώ από τα κοινά του δήμου. Από κει και πέρα έχω πολλά άλλα πράγματα να κάνω. Το Μουσείο Ολοκαυτώματος, στο οποίο είμαι πρόεδρος και μέχρι το τέλος της χρονιάς θα αρχίσει να χτίζεται. Έχω ένα ακόμη όνειρο, την Κιβωτό του Ελληνικού Αμπελώνα, ενώ είμαι νιόπαντρος και θέλω να ασχοληθώ με τη γυναίκα μου», δήλωσε χαρακτηριστικά.
Αναφορικά με τις πολλές υποψηφιότητες στον κεντρικό δήμο, ο απερχόμενος δήμαρχος είπε: «Τόνοι χαρτιά, ένα δάσος ολόκληρο έφυγε για τα ψηφοδέλτια. Είναι η πρώτη φορά που έχουμε 19 υποψηφίους δημάρχους για τη Θεσσαλονίκη. Όλοι με το νου τους μπαϊράμι κάνουν».
Παρακολουθήστε τις δηλώσεις του:
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Άκης Σκέρτσος: Ο εξωραϊσμός του παρελθόντος και το στρατηγικό αδιέξοδο του ΠΑΣΟΚ
- Θέμης Σοφός για Σταματίνα Τσιμτσιλή: Δηλώνω πάντα ερωτευμένος μαζί της, θα θέλαμε κι άλλα παιδιά
- Άρειος Πάγος: Δεν ανασύρεται από το αρχείο η υπόθεση των τηλεφωνικών υποκλοπών
- Ο πλουσιότερος επιβάτης του Τιτανικού και το ρολόι του – Πώληση σε διπλή τιμή
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.