• Top Stories

    Γ. Μπουτάρης: «Είμαι νιόπαντρος, θέλω να αφοσιωθώ στη σύζυγό μου»

    Μπουτάρης Γιάννης


    Άφωνοι έμειναν οι ρεπόρτερ με τις δηλώσεις του απερχόμενου δημάρχου Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη, ο οποίος άσκησε το μεσημέρι το εκλογικό του δικαίωμα στο Γενικό Λύκειο Διαπολιτισμικής Εκπαίδευσης, στην οδό Εθνικής Αμύνης.

    Συνοδευόμενος από τη σύζυγό του ο κ. Μπουτάρης δεν δίστασε να πει πως η απόφασή του να μη συμμετέχει στη σημερινή εκλογική διαδικασία ήταν εύκολη.

    «Έχω 12 χρόνια που ασχολούμαι με την Τοπική Αυτοδιοίκηση. Πέρασα καλά και κακά και τώρα είναι η ώρα να αποσυρθώ από τα κοινά του δήμου. Από κει και πέρα έχω πολλά άλλα πράγματα να κάνω. Το Μουσείο Ολοκαυτώματος, στο οποίο είμαι πρόεδρος και μέχρι το τέλος της χρονιάς θα αρχίσει να χτίζεται. Έχω ένα ακόμη όνειρο, την Κιβωτό του Ελληνικού Αμπελώνα, ενώ είμαι νιόπαντρος και θέλω να ασχοληθώ με τη γυναίκα μου», δήλωσε χαρακτηριστικά.

    Αναφορικά με τις πολλές υποψηφιότητες στον κεντρικό δήμο, ο απερχόμενος δήμαρχος είπε: «Τόνοι χαρτιά, ένα δάσος ολόκληρο έφυγε για τα ψηφοδέλτια. Είναι η πρώτη φορά που έχουμε 19 υποψηφίους δημάρχους για τη Θεσσαλονίκη. Όλοι με το νου τους μπαϊράμι κάνουν».

    Παρακολουθήστε τις δηλώσεις του:



    ΣΧΟΛΙΑ