ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Συνεχίζεται το θρίλερ με τον serial killer στην Κύπρο στην Κύπρο καθώς πλέον έχουν βρεθεί επτά νεκρές γυναίκες. Η αστυνομία τέθηκε σε συναγερμό γύρω στις 16:00 το απόγευμα της Μ. Πέμπτης (25/4), μετά από πληροφορία για εντοπισμό νέου πτώματος αυτή τη φορά στο πεδίο βολής της Ορούντας.
Σύμφωνα με το sigmalive.com ο «Ορέστης» ομολόγησε ότι διέπραξε άλλο ένα διπλό φόνο, μιας μητέρας και της ανήλικης κόρης της από τη Ρουμανία, ανεβάζοντας των αριθμό των δολοφονημένων γυναικών σε επτά.
Η ομολογία έγινε μετά τον εντοπισμό νέας σορού γυναίκας στο πεδίο Βολής της Ορούντας το μεσημέρι της Μεγάλης Παρασκευής.
Οσον αφορά το πτώμα που βρέθηκε σήμερα, πρόκειται για νέο θύμα του 35χρονου «Ορέστη», του serial killer στην Κύπρο,το βρέθηκε μετά από δική του υπόδειξη και παραδοχή.
Σύμφωνα με το sigmalive.com ο 35χρονος είπε στους ανακριτές ότι δεν θυμάται ούτε την ταυτότητα ούτε την εθνικότητα της γυναίκας.
Είναι είτε Ινδή είτε από το Νεπάλ φαίνεται να είπε στους ανακριτές ο Νίκος Μεταξάς.
Ο 35χρονος μεταφέρθηκε νωρίτερα υπό άκρα μυστικότητα στην περιοχή για υπόδειξη της τοποθεσίας στους ανακριτές.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Κύπρος: Ξεκινούν οι έρευνες για την 6χρονη στο σημείο που υπέδειξε ο Serial Killer «Ορέστης»
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σοκάρει ο Serial Killer της Κύπρου: «Ένιωθα ωραία όταν την έπνιγα»
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Σοκαριστικές εξελίξεις για τον Serial Killer της Κύπρου: Πολλά τα πτώματα στο φρεάτιο λέει η αστυνομία
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Svetoslav Atanasov (Coca Cola 3E): Αισιοδοξία για διψήφια ανάπτυξη- Στο ραντάρ και εξαγορές
- Με δικά του κεφάλαια έως 100 εκατ. ευρώ χρηματοδοτεί ο Τέλης Μυστακίδης την κατασκευή του γηπέδου του ΠΑΟΚ
- Γιάννης Κούστας: Νέο δικαστικό ραντεβού με την πρώην σύζυγο για την υπεξαίρεση του αυθεντικού Σαγκάλ – Τι λένε οι δικηγόροι τους στο mononews
- Ά. Γεωργιάδης: Κίνηση – ματ με την αποστολή φαρμάκων κατ’ οίκον – Πάνω από 800 τα αιτήματα
