ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στέφανος Γκίκας από την ΑΕΝ Ασπροπύργου: Στον πυρήνα του θαύματος της Ελληνικής Ναυτιλίας βρίσκεται διαχρονικά το ανθρώπινο κεφάλαιο που την υπηρετεί
Μπαράζ πυρκαγιών τα ξημερώματα της Παρασκευής
Τέσσερις πυρκαγιές στην Αττική και την περιφέρεια σε αυτοκίνητα σημειώθηκαν τα ξημερώματα της Παρασκευής.
Συνολικά τέσσερις κλήσεις για φωτιές δέχτηκε η Πυροσβεστική, με τις δυο να είναι στην Αττική.
Η μία μάλιστα ήταν στον Ασπρόπυργο, όπου και χθες υπήρξε ανάλογο περιστατικό, ενώ η δεύτερη έγινε στο Μενίδι.
Το περιστατικό στον Ασπρόπυργο, έγινε στη περιοχή Νεόκτιστα, όπου 5 πυροσβέστες με δύο οχήματα, έσβησαν τη φωτιά.
Στο Μενίδι η πυρκαγιά έγινε σε ΙΧ που βρισκόταν στη συμβολή των οδών Αργοναυτών και Τσουράπα, όπου έξι πυροσβέστες με δύο οχήματα, έσπευσαν για την κατάσβεσή της.
Η τρίτη πυρκαγιά ήταν στη περιοχή Ιάσμου Ροδόπης, όπου στο 545ο χιλιόμετρο της Εγνατίας οδού, αυτοκίνητο πήρε φωτιά με 4 πυροσβέστες να σπεύδουν στο σημείο, ενώ η τέταρτη έγινε στον Πολύγυρο Χαλκιδικής, όπου δύο πυροσβέστες την έσβησαν αμέσως.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ε. Αγαπηδάκη: Πώς η τεχνολογία «κλειδώνει» την πρόληψη στα παιδιά – Το σχέδιο για το Doom Scrolling και τη «φτώχεια της περιόδου»
- Metlen: Μέχρι το τέλος του 2026 έτοιμες και οι έξι μοναδες στο Βόλο
- Ψηλά την ατζέντα η διαστημική στρατηγική – Εκτοξεύονται νέοι δορυφόροι, εντείνονται οι επενδύσεις
- Πλαίσιο: Νέα επένδυση 68 εκατ. ευρώ στα πρότυπα της Amazon
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.