Νέα προβλήματα με τις εξετάσεις στα Λύκεια
Νέα κυβερνοεπίθεση δέχεται από νωρίς το πρωί της Τρίτης η Τράπεζα Θεμάτων, όπως αποκάλυψε μιλώντας στον ΑΝΤ1, ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Παιδείας, Αλέξανδρος Κόπτσης.
Ο κ. Κόπτσης είπε πως χθες η πλατφόρμα δεχόταν ταυτοχρόνως 280.000 επισκέψεις το δευτερόλεπτο από τους χάκερ, ενώ σήμερα ο αριθμός αυτός είναι ακόμη μεγαλύτερος.
Ο Γ.Γ. του Υπ. Παιδείας είπε πως γίνονται προσπάθειες ανάταξης του προβλήματος, ενώ ξεκαθάρισε πως δεν πρόκειται να υπάρξει ανάλογο πρόβλημα στις Πανελλαδικές Εξετάσεις, καθώς σε αυτές τα θέματα προκύπτουν και διανέμονται από άλλο, ανεξάρτητο δίκτυο.
Σήμερα δίνουν εξετάσεις στα Λύκεια όλες οι τάξεις καθώς οι εξετάσεις της Γ΄Λυκειου που δεν έγιναν χθες έχουν μεταφερθεί για σήμερα.
Διαβάστε επίσης:
Τράπεζα Θεμάτων: Παρέμβαση εισαγγελέα για την κατάρρευση του συστήματος
Τραγωδία στον Πύργο: Νεκρό βρέθηκε το 2χρονο κοριτσάκι που αγνοούνταν
──────────────────
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΑΘΕ: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις έως τις 26 Οκτωβρίου – Πώς θα διεξάγεται η κυκλοφορία
- Motor Oil: Στις 23 Σεπτεμβρίου η πληρωμή τόκων 1,94 εκατ. ευρώ στους ομολογιούχους
- Γαλλία: Προβάδισμα Λεπέν και Μελανσόν στις δημοσκοπήσεις για τις προεδρικές εκλογές του 2027
- Τραμπ προς Ζελένσκι: Σταματήστε τα πλήγματα στις ρωσικές υποδομές ντίζελ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.