• Top Stories

    Επεισόδιο με Π.Καμμένο στην Κύπρο: Τον εξύβρισαν και τους πήγε στην αστυνομία

    • NewsRoom
    Καμμένος

    Πάνος Καμμένος (Φωτογραφία: ΑΠΕ-ΜΠΕ)


    Σε καταγγελία ότι δέχθηκε ύβρεις στη διάρκεια εκδήλωσης, χθες το βράδυ, στον Τύμβο της Μακεδονίτισσας, στην Κύπρο προχώρησε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, ο οποίος σήμερα το πρωί παρουσιάστηκε στο αστυνομικό τμήμα του Αγίου Δομετίου Κύπρου για να καταθέσει.

    Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την καταγγελία του κ. Καμμένου, τρία άτομα από την Ελλάδα τον εξύβρισαν για την Συμφωνία των Πρεσπών στη διάρκεια της χθεσινοβραδινής τελετής για τα αποκαλυπτήρια του Μνημείου της Μάνας των Αγνοουμένων, με αφορμή την επέτειο της τουρκικής εισβολής.

    Έπειτα από καταγγελία, τα συγκεκριμένα πρόσωπα συνελήφθησαν για πρόσκληση ανησυχίας και για δημόσια εξύβριση και αφέθηκαν ελεύθερα.

    Εν τω μεταξύ, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας δέχτηκε αποδοκιμασίες και σήμερα το πρωί στην Εκκλησία της Φανερωμένης στη Λευκωσία κατά την έξοδο του μετά την επιμνημόσυνη δέηση για τους πεσόντες του 1974. Εννιά άτομα, οκτώ άνδρες και μία γυναίκα, συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στον κεντρικό αστυνομικό σταθμό Λευκωσίας και ανακρίθηκαν για εξύβριση του υπουργού.



    ΣΧΟΛΙΑ