• Top Stories

    Επίσκεψη του Κυρ. Μητσοτάκη στο νυχτερινό σχολείο του Αιγάλεω (video)


    Για μία από τις πιο συγκινητικές στιγμές του στα 15 χρόνια που είναι στην πολιτική, έκανε λόγο ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, περιγράφοντας την επίσκεψή του στο νυχτερινό σχολείο στο Αιγάλεω.

    Στο σχολείο ο Κυριάκος Μητσοτάκης γνώρισε ανθρώπους όπως τον 18χρονο Ανδριανό, ο οποίος το πρωί δουλεύει στη λαϊκή και θέλει να σπουδάσει στη νομική και την 76χρονη κυρία Ευαγγελία, η οποία επέστρεψε στα θρανία για να τελειώσει το γυμνάσιο.

    «Της είπα πόσο τη θαυμάζω για αυτό που κάνει», λέει ο κ. Μητσοτάκης στο βίντεο της επίσκεψης.

    Ο κ. Μητσοτάκης ζήτησε από τους καθηγητές και τους μαθητές να τον ενημερώσουν πώς θα γινόταν καλύτερο το Εσπερινό σχολείο. Το βασικό πρόβλημα που του επισήμαναν είναι οι απουσίες, που μειώθηκαν, προκαλώντας πρόβλημα καθώς στη συντριπτική τους πλειονότητα οι μαθητές εργάζονται ή έχουν οικογενειακές υποχρεώσεις.

    «Έφυγα πολύ πιο αισιόδοξος από αυτή τη συνάντηση. Γιατί γνώρισα ανθρώπους αποφασισμένους να πετύχουν τους στόχους τους. Θα κάνω ό,τι περνά από το χέρι μου για να στηρίξω τα εσπερινά σχολεία και τις δεύτερες ευκαιρίες που δίνουν στους συμπολίτες μας» υπογράμμισε ο πρόεδρος της ΝΔ.

    https://www.youtube.com/watch?v=sRWO2kkCvEM

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Μητσοτάκης: Το «κλειδί» για την ανάπτυξη η μείωση των φόρων

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μητσοτάκης: Η Ελλάδα μπορεί να είναι φερέγγυος και αξιόπιστος εταίρος για τη Ρωσία



    ΣΧΟΛΙΑ