ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Κίνηση – έκπληξη από την ασφαλιστική Hellas Direct: Ανοίγεται σε τραπεζικές υπηρεσίες με χορήγηση δανείων
Οι αναταραχές της Αττικής φαίνεται να μεταφέρονται και στη Θεσσαλονίκη, αφού στόχος εμπρηστών έγινε τα ξημερώματα αυτοκίνητο, επί της οδού Μιχαηλίδη, στην περιοχή Ευζώνων.
Όπως έγινε γνωστό, το όχημα-«στόχος», το οποίο υπέστη υλικές ζημιές, ήταν σταθμευμένο στην πυλωτή πολυώροφης οικοδομής και χρησιμοποιείται από στέλεχος διεθνούς πιστωτικού ιδρύματος με έδρα τη Θεσσαλονίκη.
Η φωτιά εξαπλώθηκε σε δύο ακόμη αυτοκίνητα που υπέστησαν κι αυτά υλικές ζημιές. Στο σημείο για την κατάσβεση της φωτιάς έσπευσε η Πυροσβεστική Υπηρεσία. Η υπόθεση ερευνάται από την Κρατική Ασφάλεια.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Ειδικοί Φρουροί: Ο κ. Τόσκας χάνει την ψυχραιμία του
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ποιοι Έλληνες εφοπλιστές ξεφορτώνονται τα παλιά τους τάνκερ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Εσωτερική διαμόρφωση κατοικίας με φυσικά υλικά και επιβλητική ατμόσφαιρα (17 pics)
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πειραιάς: Η Ιστορική Κεντρική Αγορά περνά σε μια νέα εποχή – Εγκαινιάστηκε το νέο βιοκλιματικό στέγαστρο
- Πώς γίνεται η πώληση κατασχεμένου ακινήτου χωρίς πλειστηριασμό – Η πρώτη δικαστική απόφαση που εφαρμόζει την πολύπαθη διάταξη από το 2015
- Σταμάτης Σπανουδάκης: Υπέστη ελαφρύ εγκεφαλικό, ακύρωσε συναυλία στο Μεσολόγγι
- Αίγυπτος: Τον πρόεδρος Σίσι συνάντησε ο διευθυντής της CIA Τζον Ράτκλιφ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.