ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σε άμεση αναδιάταξη του επιχειρησιακού σχεδίου της προχωρά η ΕΛΑΣ για την πάταξη του οργανωμένου εγκλήματος, αλλά και την ενίσχυση της αστυνόμευσης, σύμφωνα με όσα αποφασίστηκαν στις δύο συσκέψεις που συγκάλεσε ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και στις οποίες συμμετείχαν πολλοί αξιωματικοί από διάφορες Υπηρεσίες.
Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες, ενισχύεται το δίκτυο πληροφοριών και ερευνών της Αστυνομίας, ενώ επικαιροποιείται η χαρτογράφηση των ενεργών εγκληματικών ομάδων, με ονόματα και διευθύνσεις, με βάση και το πόρισμα που παραδόθηκε πριν λίγες ημέρες στον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Βασίλη Πλιώτα.
Έτσι, από αύριο το πρωί μπαίνει σε εφαρμογή το αναθεωρημένο επιχειρησιακό πλάνο για την πάταξη του οργανωμένου εγκλήματος.
Σημειώνεται, ότι χθες (Δευτέρα) το βράδυ πραγματοποιήθηκαν αιφνιδιαστικοί αστυνομικοί έλεγχοι σε αρκετά νυχτερινά μαγαζιά.
Παράλληλα, όπως αναφέρουν πηγές του υπουργείου, στην εποχή που ξεκινά μετά την πανδημία, ενισχύεται το αίσθημα ασφάλειας των πολιτών με αστυνομική παρουσία και περιπολίες, με ευέλικτες ομάδες, ειδικά σε περιοχές όπου συγκεντρώνεται μεγάλος αριθμός πολιτών. Οι περιπολίες θα γίνονται από την ΔΙΑΣ, τη Δράση και την ΟΠΚΕ.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ιρανός ΥΠΕΞ: Ανοιχτά για όλους τα Στενά του Ορμούζ πλην των ΗΠΑ και των συμμάχων τους
- Μαγνησία: Με σχέδιο για υποδομές, παραγωγή και κοινωνική συνοχή η περιοδεία Κοντογεώργη
- Στο Κατάρ ο Αιγύπτιος ΥΠΕΞ εν μέσω πολέμου για συνομιλίες σε περιφερειακά θέματα
- Seanergy (Σταμάτης Τσαντάνης): Παρήγγειλε δύο νεότευκτα Capesize – Πούλησε το M/V Squireship με κέρδος $4 εκατ.
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.