• Top Stories

    Ληστεία με καλάζνικοφ στην Κηφισιά – Δύο τραυματίες, o μέχρι τώρα απολογισμός (upd)

    • NewsRoom
    εκτακτο


    Ληστεία με καλάσνικοφ σημειώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης στην Κηφισιά. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες οι δράστες τραυμάτισαν δύο υπαλλήλους στα πόδια.

    Οι τελευταίες πληροφορίες κάνουν λόγο για τέσσερις κουκουλοφόρους που εισέβαλαν στο λογιστήριο της επιχείρησης «Υφαντής αλλαντικά» στην οδό Σενέκα 4 στην Κηφισιά και τραυμάτισαν δύο υπαλλήλους στα πόδια.

    Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες υπάρχουν δύο υπάλληλοι τραυματίες, τους οποίους έχουν πυροβολήσει στα πόδια. Οι τέσσερις κουκουλοφόροι ληστές στην προσπάθειά τους να διαφύγουν πυροβόλησαν εναντίον περιπολικού που μόλις είχε φτάσει στο σημείο. Πληροφορίες αναφέρουν ότι λίγο παρακάτω έκαψαν το μαύρο BMW στο οποίο επέβαιναν και διέφυγαν με ασημί όχημα.

    Πληροφορίες αναφέρουν ότι κατά την διαφυγή τους, οι δράστες πυροβόλησαν και εναντίον αστυνομικών που τους εντόπισαν. Οι δράστες, που είχαν καλυμμένα πρόσωπα και βαρύ οπλισμό, φαίνεται πως είχαν στόχο μεγάλο χρηματικό ποσό το οποίο προοριζόταν για την πληρωμή μισθών και δώρου Χριστουγέννων. Όμως, συνάντησαν αντίσταση από τους υπαλλήλους στην προσπάθειά τους να τα πάρουν και δεν δίστασαν να πυροβολήσουν.

    Στην Κηφισιά έχουν σπεύσει ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις που «χτενίζουν» την περιοχή για να εντοπίσουν τους δράστες, οι οποίοι διέφυγαν με αυτοκίνητο και το πυρπόλησαν κοντά στην εθνική οδό. Ωστόσο, το δεύτερο όχημα με το οποίο διέφυγαν εντοπίστηκε από άνδρες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που προσπάθησαν να το εγκλωβίσουν. Δέχθηκαν, όμως, καταιγισμό ριπών από «Καλάσνικοφ» και αναγκάστηκαν να σταματήσουν την καταδίωξη.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Έγγραφο-ντοκουμέντο: Έτσι δέσμευσαν τη χώρα χειροπόδαρα – Η κυβέρνηση αποδέχεται πρωτογενή πλεονάσματα 3,5% για 10 χρόνια μετά το 2018

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Tι αλλάζει στους λογαριασμούς της ΔΕΗ

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: ΔΕΗ: Στις 31 Δεκεμβρίου λήγει το ευνοϊκό πρόγραμμα διακανονισμού των ληξιπρόθεσμων οφειλών της



    ΣΧΟΛΙΑ