ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Έληξε ο συναγερμός που είχε σημάνει το μεσημέρι της Παρασκευής στο υπουργείο Εξωτερικών εξαιτίας ενός δέματος που πέρασε από το σκάνερ του ΥΠΕΞ και κρίθηκε ύποπτο με αποτέλεσμα να δοθεί εντολή εκκένωσης από την αστυνομία.
Όπως διαπιστώθηκε, έπειτα από έρευνα, το δέμα με παραλήπτη τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης, Γιάννη Δραγασάκη περιείχε μέσα ένα… ηλεκτρονικό πιεσόμετρο, το οποίο είχε παραγγείλει ο ίδιος για προσωπική του χρήση.
Προηγουμένως οι 60 υπάλληλοι του ΥΠΕΞ εκκένωσαν το κτίριο στην οδό Ζαλοκώστα, ενώ κλήθηκε η αντιτρομοκρατική προκειμένου να ελέγξει το δέμα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Στα μέσα Νοεμβρίου με έκτακτο Eurogroup η τελική απόφαση για τις συντάξεις
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Λεβέντης σε Παυλόπουλο: «Πρόσεχε τι πας να κάνεις, μη σε παρασύρει στην προδοσία ο Τσίπρας»
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Μητέρα και κόρες οι τρεις γυναίκες που δολοφονήθηκαν άγρια στον Έβρο
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Παύλος Ντε Γκρες – Μαρί Σαντάλ: Πασχαλινή απόδραση στις Μπαχάμες – Φωτογραφίες από το εξοχικό τους
- Σταθεροποίηση στις τιμές ρεύματος στην Ελλάδα – Eπανεκκίνηση της παραγωγής πετρελαίου στον Πρίνο
- Διαπραγματεύσεις ΗΠΑ-Ιράν με το… όπλο παραπόδα
- Reuters: ΕΕ και ΗΠΑ κοντά σε συμφωνία για τα κρίσιμα ορυκτά – Συζητήσεις για διασφάλιση του εφοδιασμού κατά της Κίνας
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.