• Κοινωνία

    Αίγινα: Μυστηριώδης θάνατος 20χρονης – Το τελευταίο μήνυμα που άφησε

    • NewsRoom
    Η 20χρονη κοπέλα από την Αίγινα που βρέθηκε απαγχονισμένη

    Η 20χρονη κοπέλα από την Αίγινα που βρέθηκε απαγχονισμένη


    Απαγχονισμένη στην αυλή του σπιτιού της στην Αίγινα, όπου έμενε με τη μητέρα της και τον σύντροφο της μητέρας της, βρέθηκε, τα ξημερώματα της Κυριακής, μια 20χρονη κοπέλα.

    Οι Αρχές διερευνούν τις συνθήκες θανάτου της κοπέλας, καθώς και τα αίτια που την οδήγησαν στην απόφαση να δώσει τέλος στη ζωή της.

    Η ίδια δεν είχε αφήσει πίσω της κάποιο σημείωμα, ωστόσο, φέρεται να είχε εκμυστηρευτεί σε μία κολλητή της φίλη μέσω μηνύματος πως: «βρήκα τρόπο να δώσω τέλος σε αυτό που με βασανίζει».

    Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, υπήρχε μία έντονη φημολογία για εκρηκτική σχέση ανάμεσα στην ίδια και στον σύντροφο της μητέρας της.

    Στις καταθέσεις που πήραν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας, άνθρωποι του περιβάλλοντος είπαν ότι ο συγκεκριμένος άνδρας είχε κακοποιητική συμπεριφορά απέναντι στη μητέρα, αλλά και στην ίδια την 20χρονη.

    Το χρονικό της αυτοκτονίας

    Η 20χρονη σχόλασε από το bar restaurant στο οποίο δούλευε, κατευθύνθηκε προς το σπίτι και φαίνεται ότι έδωσε τέλος στη ζωή της.

    Από τις καταθέσεις προσώπων που ήταν μαζί της μέχρι τα ξημερώματα οπότε και έφυγε το νυχτερινό κέντρο όπου εργαζόταν για να επιστρέψει στο σπίτι της, δεν προκύπτει καμιά ένδειξη ότι η άτυχη κοπέλα σκεφτόταν να βάλει τέλος στη ζωή της.

    Αντίθετα, σύμφωνα με τον ιστότοπο saronicmagazine.gr, όλοι συμφωνούν ότι βρισκόταν σε πολύ καλή διάθεση, έψαχνε σπίτι να μετακομίσει και μιλούσε για τα όνειρα που έκανε προκειμένου να προχωρήσει στη ζωή της.

    Υπάρχουν αναφορές στην αστυνομία ότι έχει στείλει ένα μήνυμα σε μία κολλητή της στο οποίο φέρεται να έλεγε ότι «βρήκα τρόπο να δώσω τέλος σε αυτό που με βασανίζει». Ο φάκελος θα κλείσει μόλις γίνει η νεκροψία-νεκροτομή και βγουν οι τοξικολογικές εξετάσεις.

    Μέχρι στιγμής δεν φαίνεται να προκύπτει το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας.

    Διαβάστε επίσης:

    Πλημμύρες στο Κεντάκι: Στους 28 οι νεκροί



    ΣΧΟΛΙΑ