• Κοινωνία

    Υπόθεση θρίλερ στο Αιγάλεω με αρπαγή βρέφους- Ανοικτό το ενδεχόμενο για εμπορία βρεφών

    • Λέλα Βόρρη


    Μια περίεργη υπόθεση απασχολεί τις τελευταίες ώρες τις Ελληνικές Αρχές, καθώς δεν αποκλείεται να συνδέεται με εμπόριο βρεφών.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, δύο δημοτικοί αστυνομικοί είδαν δύο άντρες να κρατούν στην αγκαλιά τους ένα  βρέφος οκτώ μηνών χωρίς να έχουν πάνω τους κανένα προσωπικό του αντικείμενο, κατευθυνόμενοι στον σταθμό Αγίας Μαρίνας στο Αιγάλεω.

    Αυτό που τους προκάλεσε αμέσως εντύπωση ήταν ότι δεν τους συνόδευε γυναίκα και αμέσως τους προσέγγισαν, ρωτώντας τους διάφορα πράγματα ενημερώνοντας παράλληλα την Ασφάλεια Δυτικής Αττικής.

    Οι δύο άγνωστοι άντρες απαντώντας στις ερωτήσεις των αστυνομικών, δήλωσαν ότι η μητέρα του βρέφους, τους το έδωσε για να το πάνε μία βόλτα στη συνέχεια τους είπαν ότι  η μητέρα τους παρέδωσε το βρέφος, προκειμένου να το πουλήσουν έναντι 50.000 ευρώ.

    Οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες στους δύο άνδρες και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για αρπαγή.

    Αξίζει να σημειωθεί πως η μητέρα ισχυρίστηκε στις Αρχές πως οι δύο άντρες άρπαξαν το βρέφος ενώ εκείνη μπήκε για μπάνιο και έφυγαν.

    Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες , η  μητέρα μένει στον Κολωνό και έχει άλλα τέσσερα παιδιά.

    Οι δύο άνδρες, δήλωσαν κάτοικοι Αμπελοκήπων και Κερατσινίου.

    Οι δύο κατηγορούμενοι άλλαξαν τους ισχυρισμούς τους και υποστήριξαν και πάλι ότι η μητέρα τους έδωσε το βρέφος να το πάνε βόλτα.

    Το βρέφος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Παίδων «Η Αγία Σοφία» για προληπτικούς λόγους.

    Την διαλεύκανση της υπόθεσης ανέλαβε το Τμήμα Ανηλίκων της Ασφάλειας.

    Διαβάστε επίσης

    Έφοδος των «Αδιάφθορων» της ΕΛ.ΑΣ σε σπίτι διοικητή Α.Τ σε κοσμοπολίτικο νησί – Τι ερευνάται

    Θεοδωρικάκος: «Αυστηροί έλεγχοι από την ΕΛΑΣ για την βία στα γήπεδα – Κανένα από τα μαγαζιά χουλιγκανισμού δεν θα ξανανοίξει»
     



    ΣΧΟΛΙΑ