• Top Stories

    Διπλό «όχι» στον Καμμένο: Ποιοι πρώην «δικοί του» του γυρνούν την πλάτη

    • NewsRoom


    Οι εκλεγμένοι με τους ΑΝΕΛ, αλλά πλέον ανεξάρτητοι, βουλευτές Γιώργος Λαζαρίδης και Δημήτρης Καμμένος επιμένουν στο «όχι», όταν ερωτώνται αν υπάρχει πιθανότητα επιστροφής τους στους ΑΝΕΛ.

    Μιλώντας σε  κοινοβουλευτικούς συντάκτες στο περιστύλιο της Βουλής ο Γιώργος Λαζαρίδης ανέφερε μεταξύ άλλων: «Εγώ είμαι μηχανικός και είμαι πρακτικός άνθρωπος. Εμείς οι μηχανικοί, όταν γυρίζουμε σελίδα, διαβάζουμε πολύ καλά τη σελίδα πριν την γυρίσουμε και μετά το παίρνουμε απόφαση. Ύστερα δεν έχει επιστροφή».

    Σε ερώτηση εάν ο κ. Καμμένος έχει επικοινωνήσει μαζί του τις τελευταίες ώρες ο κ. Λαζαρίδης απάντησε με νόημα: «Για τα ντεσού της πολιτικής αποφεύγω να μιλάω δημοσίως, σας παρακαλώ δεν θέλω να πω κάτι άλλο».

    Μετά το κατηγορηματικό «όχι» του κ. Λαζαρίζη και ο Δημήτρης Καμμένος ξεκαθάρισε πως δεν θα δώσει σωσίβιο σωτηρίας στην ΚΟ του Πάνου Καμμένου.

    Οι κοινοβουλευτικοί συντάκτες τον πλησίασαν για να τον ρωτήσουν αν υπάρχει έστω και μία πιθανότητα επιστροφής, προκειμένου να διασωθούν οι ΑΝΕΛ: «Το έχω πει ότι δεν υπάρχει καμία περίπτωση επιστροφής. Ούτε μία στο εκατομμύριο δεν πρόκειται να γυρίσω στους ΑΝΕΛ» δήλωσε.

    Τα ονόματα των κ.κ. Λαζαρίδη και Δημήτρη Καμμένου, όπως και άλλων βουλευτών που εξελέγησαν με τους ΑΝΕΛ, αλλά ανεξαρτητοποιήθηκαν, ακούγονται ως πιθανά να δώσουν το φιλί της ζωής στην κοινοβουλευτική ομάδα του Πάνου Καμμένου, εάν παραιτηθεί ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος. Ωστόσο, μέχρι τώρα κανείς δεν φαίνεται πρόθυμος.

    Σιγή ασυρμάτου από τον Νίκο Νικολόπουλο

    Ο Νίκος Νικολόπουλος που έχει διαγραφεί από τους ΑΝΕΛ θα μπορούσε να είναι η λύση που αναζητά ο Καμμένος για να είναι ο 5ος βουλευτής, αλλά μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν πληροφορίες αν υπάρχει επαφή με τον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων και αν υπάρχει προσέγγιση. Σύμφωνα με πληροφορίες ο Νίκος Νικολόπουλος θα ήθελε να είναι υποψήφιος Δήμαρχος Πατρέων και ενδεχομένως θα μπορούσε ακόμα και να παραιτηθεί από βουλευτής, ανοίγοντας τον δρόμο για την κατάληψη της θέσης του από άλλο στέλεχος των ΑΝΕΛ και σώζοντας έτσι την ΚΟ του Πάνου Καμμένου.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Νέα παράταση στη διαγραφή Παπαχριστόπουλου: Θα τον διαγράψω αργότερα, λέει ο Καμμένος

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Μαγειρέματα» Βούτση για να σώσει την τελευταία στιγμή την ΚΟ των ΑΝΕΛ



    ΣΧΟΛΙΑ