• Top Stories

    Νέα παράταση στη διαγραφή Παπαχριστόπουλου: Θα τον διαγράψω αργότερα, λέει ο Καμμένος

    • NewsRoom

    Ο Πάνος Καμμένος


    Πρώτα θα μιλήσει στην Βουλή ως αρχηγός κοινοβουλευτικής ομάδας και μετά θα προχωρήσει στη διαγραφή του Θανάση Παπαχριστόπουλο, αναφέρει σε νεώτερο tweet ο Πάνος Καμμένος.

    «Την διαγραφή Παπαχρηστόπουλου θα την καταθέσω στην ολομέλεια αφού μιλήσω στη Βουλή, ελπίζω ο πρωθυπουργός να είναι μέσα….{Αν κατατεθεί τώρα, θα μου αφαιρέσουν τον λόγο πραξικοπηματικά από σήμερα}» ανέφερε στο Twitter.

    Αυτό σημαίνει ότι η περιβόητη διαγραφή Παπαχριστόπουλου παίρνει νέα παράταση.

    Την διαγραφή Παπαχρηστόπουλου θα την καταθέσω στην ολομέλεια αφού μιλήσω στη Βουλή, ελπίζω ο πρωθυπουργός να είναι μέσα….{Αν κατατεθεί τώρα, θα μου αφαιρέσουν τον λόγο πραξικοπηματικά από σήμερα }

    Υπενθυμίζεται ότι την περασμένη Παρασκευή ήταν η προηγούμενη «καταληκτική» ημερομηνία παράδοσης της έδρας από τον κ. Παπαχριστόπουλο. Ωστόσο, ένα χαλασμένο αυτοκίνητο και μια παρέμβαση του προέδρου της Βουλής έδωσαν λίγο χρόνο ακόμη.

    Χτες στη σύντομη συνεδρίαση της ΚΟ των ΑΝΕΛ παίχτηκε ένα ακόμη επεισόδιο του σήριαλ, όταν ο Πάνος Καμμένος έθεσε τελεσίγραφο στον κ. Παπαχριστόπουλο να παραδώσει την έδρα ως σήμερα στις 10 το πρωί, αλλιώς θα προχωρούσε στη διαγραφή του. Λίγο μετά την παρέλευση της 10ης πρωινής, ήρθε το νέο tweet του κ. Καμμένου, με το οποίο ενημέρωσε για την παράταση της… παράτασης.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ένα βήμα πριν από το τέλος η κοινοβουλευτική ομάδα των ΑΝΕΛ: Τα παζάρια και τα σενάρια

    ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: Καμμένος: Ο «total blue electric» Βασίλης Κόκκαλης και τα πυρηνικά του Ινσιρλίκ



    ΣΧΟΛΙΑ