ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ποινική δίωξη για βαριά μη σκοπούμενη σωματική βλάβη, κακουργηματικού χαρακτήρα, ασκήθηκε στον 54χρονο που έριξε την αδέσποτη σφαίρα η οποία τραυμάτισε την 8χρονη στη Θήβα, το Πάσχα.
Ο 54χρονος ιδιοκτήτης βενζινάδικου, πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την Παρασκευή. Σύμφωνα με τον δικηγόρο του, Αλέξιο Στεφανάκη, ο 54χρονος είναι σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση, ζητά συγγνώμη για τον τραυματισμό της 8χρονης από την αδέσποτη σφαίρα και δηλώνει ότι δεν τον ενδιαφέρουν τα διαδικαστικά, αλλά να γίνει καλά το παιδί.
Η κατάσταση της 8χρονης, που τραυματίστηκε από αδέσποτη σφαίρα ενώ έπαιζε στην αυλή του σπιτιού της, επιδεινώθηκε την Τετάρτη και κρίθηκε αναγκαίο να υποβληθεί σε νέα χειρουργική επέμβαση.
Υπενθυμίζεται ότι η βαλλιστική εξέταση που ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης επιβεβαίωσε ότι από το όπλο του 54χρονου ιδιοκτήτη βενζινάδικου έφυγε η σφαίρα που τραυμάτισε την 8χρονη.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Η βαλλιστική «έδειξε» το όπλο του 54χρονου βενζινά για τον τραυματισμό της 8χρονης
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στον εισαγγελέα ο 54χρονος που συνελήφθη για τον τραυματισμό της 8χρονης – Τι είπε στην κατάθεσή του
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Eurobank: Οι οίκοι ανεβάζουν τον πήχη – Τιμές στόχοι έως 5,40 ευρώ και ανάπτυξη από το εξωτερικό
- Εθνική Τράπεζα: Το «κρυφό χαρτί» των 1,8 δισ. ευρώ και τιμές στόχοι έως 18,75 ευρώ
- Ο Βαγγέλης Μαρινάκης έχει ξοδέψει ως τώρα 24,5 εκατ. ευρώ για τις φετινές μεταγραφές του Ολυμπιακού
- To deal των 408 εκατ. ευρώ! Άρσεναλ και Emirates μαζί έως το 2033
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.