ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Διάφορα σχόλια προκάλεσε η ανταπόκριση του δημοσιογράφου της ΕΡΤ3, Αντώνη Καρανδεινού από το Τελωνείο Ευζώνων στις 23 Ιανουαρίου, δύο μέρες πριν την κύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών, προκειμένου να μεταφέρει το ρεπορτάζ για της συγκεντρώσεις των αγροτών του Κιλκίς.
Η παρουσιάστρια του μεσημεριανού δελτίου ειδήσεων έκανε σύνδεση με τα σύνορα της Ελλάδας με την πΓΔΜ λέγοντας: «Να συνδεθούμε με το Τελωνείο Ευζώνων, στα σύνορα Ελλάδας – πΓΔΜ. Εκεί αναμένεται να συγκεντρωθούν οι αγρότες από το Κιλκίς. Βρίσκεται στο σημείο ο συνάδελφος ο Αντώνης Καρανδεινός και μας δίνει το ρεπορτάζ».
Αμέσως ο ρεπόρτερ απάντησε: «Ή αλλιώς στα σύνορα της Βορείου με τη Νότια Μακεδονία θα έλεγα».
Δείτε το βίντεο:
https://www.youtube.com/watch?v=xAvo7uIfzVo
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Autohellas: Στα €1,034 εκατ. ο κύκλος εργασιών με αύξηση 5% το 2025
- Μειώθηκαν κατά 48% τα κέρδη της Evergreen Marine
- Euroseas (Αριστείδης Πίττας): Παρήγγειλε δύο + τέσσερα νεότευκτα πλοία – ψυγεία μεταφορικής ικανότητας 2.800 teu
- «Κόλαση» στο Τελ Αβίβ από τις βόμβες διασποράς του Ιράν ως αντίποινα για τον Λαριτζανί – Νεκροί και εκτεταμένες καταστροφές (βίντεο)
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.