• Top Stories

    Δημήτρης Καμμένος κατά Κουίκ (part 2): Γιατί να μην τον πω πολιτικό απατεώνα και ψεύτη;

    • NewsRoom
    Δημήτρης Καμμένος


    Γύρος δεύτερος στην δριμεία κριτική του Δημήτρη Καμμένου εναντίον του Τέρενς Κουίκ. Μετά το χθεσινό επεισόδιο στην Βουλή, που ακολούθησε την ορκωμοσία του κ. Κουίκ, ο Δ.Καμμένος επανήλθε σήμερα σχολιάζοντας ότι «το δράμα αυτού του ανθρώπου μετά το τζετ λαγκ είναι ότι δεν μπορεί να πάει στο γήπεδο και όχι ότι πουλήθηκε η Μακεδονία».

    Ο ανεξάρτητος βουλευτής είχε και ένα δηκτικό σχόλιο για τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, τους οποίους συνεχάρη γιατί, όπως είπε, «απέκτησαν μια παρά φύσιν έδρα».

    Μιλώντας στο Θέμα 104,6, ο Δ. Καμμένος αναφέρθηκε και στον πρωθυπουργό, τον οποίο χαρακτήρισε «killer» καθώς, όπως είπε, «παραδέχθηκε ότι διέλυσε προληπτικά μια Κοινοβουλευτική Ομάδα για να μην τον ρίξουν. Αυτά τα γεγονότα έρχονται μαζί με τις δηλώσεις νομιμοφροσύνης από δεξιούς προς αριστερούς. Η σύγχρονη αριστερή λαίλαπα απαιτεί και παίρνει δηλώσεις από δεξιούς».

    Ενόψει, δε, της συζήτησης για την συνταγματική αναθεώρηση που ξεκινάει σήμερα στη Βουλή, ο κ. Καμμένος αναρωτήθηκε: «Έρχεται διαχωρισμός κράτους-Εκκλησίας, ουδετερόθρησκο κράτος, αυτοί οι έξι δεξιοί θα το ψηφίσουν;».

    Σε αυτό το κλίμα επέμεινε: «Με το γλύψιμο στον Τσίπρα γιατί να μην τον πω πολιτικό απατεώνα και ψεύτη τον Κούικ, όταν δεν τον ψήφισαν αριστεροί».

    Από τα βέλη του ανεξάρτητου βουλευτή δεν γλίτωσε και ο Πάνος Καμμένος, για τον οποίο είπε ότι «έκανε λάθος το καλοκαίρι του 2018. Τον Παπαχριστόπουλο έπρεπε να τον πλακώσει πολιτικά πριν από έξι μήνες, να τον εξευτελίσει πολιτικά. Το ένα λάθος ήταν λάθος που πέρσι δεν τους έριξε και το δεύτερο ότι τώρα επέτρεψε στον Παπαχριστόπουλο να ψηφίσει τις Πρέσπες και τον διέγραψε μετά».

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Επεισόδιο στην ορκωμοσία Κουίκ: «Πούλησες τη Μακεδονία, ντροπή σου», φώναξε ο Δ. Καμμένος

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Τέρενς Κούικ ορκίστηκε… πίστη στην κυβέρνηση! (video)



    ΣΧΟΛΙΑ