ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ορκίστηκε βουλευτής ο υφυπουργός Εξωτερικών, Τέρενς Κουίκ, ο οποίος κατέλαβε ως πρώτος επιλαχών την έδρα του Θανάση Παπαχριστόπουλου.
Ο Τέρενς Κουίκ θα αντικαταστήσει τον ανεξάρτητο πια βουλευτή Θανάση Παπαχριστόπουλο, ο οποίος παραιτήθηκε μετά την υπερψήφιση του πρωτοκόλλου ένταξης της Βόρειας Μακεδονίας στο ΝΑΤΟ.
Επίσης, αναµένεται και τυπικά να δροµολογηθούν οι διαδικασίες διάλυσης της ΚΟ των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, αφού δεν πληρούν τα κριτήρια του άρθρου 15 παράγραφος 2 του Κανονισµού της Βουλής, που απαιτεί πέντε βουλευτές εκλεγµένους µε το ίδιο κόµµα.
Δείτε την στιγμή της ορκωμοσίας του υφυπουργού Εξωτερικών
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Μητσοτάκης: Στα όριά του το σύστημα Υγείας, αν δεν τα έχει ήδη ξεπεράσει
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: O Πολάκης για τους 39 νεκρούς από γρίπη: «Δεν είναι καμία καταστροφή, μην τρελαθούμε κιόλας»
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Κόσοβο: Βρέθηκε στρατιωτικός εξοπλισμός που συνδέεται με ένοπλη επίθεση κατά αστυνομικών το 2023
- Ο ισραηλινός στρατός έδωσε εντολή εκκένωσης χωριών του νοτίου Λιβάνου γιατί θα επιτεθεί σε υποδομές της Χεζμπολάχ
- Κιρ Στάρμερ: Το Ηνωμένο Βασίλειο προστατεύει σθεναρά την ελευθερία της έκφρασης
- Ντόναλντ Τραμπ: Ο Τζίμι Κίμελ απολύθηκε λόγω έλλειψης ταλέντου
