• ΕΙΔΗΣΕΙΣ

    Δήμαρχος Πεντέλης: Η φονική πυρκαγιά ξεκίνησε από κομμένο καλώδιο της ΔΕΗ


    Τη στιγμή που η Ελλάδα μετρά 81 νεκρούς, δεκάδες αγνοούμενους και άλλους τόσους τραυματίες, πολλοί είναι εκείνοι που προσπαθούν να βρουν τις αιτίες της πυρκαγιάς και το πώς ξεκίνησε η μεγάλη καταστροφή στην Ανατολική Αττική.

    Ο Δήμαρχος Πεντέλης, Δημήτρης Στεργίου, έδωσε τη δική του ερμηνεία για το πώς μπορεί να άρχισαν όλα. Μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό ο κ. Στεργίου ανέφερε χαρακτηριστικά: «Ήμουν ο πρώτος που πήγα στο Νταού Πεντέλης. Είδα κομμένο καλώδιο της ΔΕΗ κάτω. Από εκεί πιστεύω ότι ξεκίνησαν όλα».

    Ο Δήμαρχος Πεντέλης δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην άριστη συνεργασία και άμεση επέμβαση του Νίκου Τόσκα, τονίζοντας, όμως, τα κακώς κείμενα της χώρας μας και αναφέροντας πως «διαχρονικά ως κράτος πάσχουμε από έλλειψη συντονισμού».

    Όσον αφορά στην απουσία του Δήμαρχου Μαραθώνα, Ηλία Ψινάκη, τον οποίον πολλοί έχουν καταγγείλει μέχρι στιγμής, ανέφερε χαρακτηριστικά: «οι δήμαρχοι αντικατοπτρίζουν τους πολίτες. Η χώρα δεν έχει χωροταξική πολιτική. Όποιος θέλει φτιάχνει ένα σπίτι και μετά εντάσσεται στο σχέδιο πόλης».

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Οργή από την ανιψιά της Βίσση: «Ο Ηλίας Ψινάκης μας κορόιδευε μέσα στη μούρη μας»

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νέα απίστευτη καταγγελία για τον Ηλία Ψινάκη: «Τον ρώτησα αν είχε σχέδιο και μου είπε…» (video)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Αδιανόητες εκφράσεις Καμμένου σε πυρόπληκτο: Μόνο ο Πορτοσάλτε και εσείς τα λέτε (video)



    ΣΧΟΛΙΑ