ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στα λευκά ντύθηκαν Πάρνηθα και Πεντέλη, ενώ έντονη είναι η χιονόπτωση και σε περιοχές των βορείων προαστίων.
Το νέο κύμα κακοκαιρίας, που ξεκίνησε από τα ξημερώματα της Τετάρτης με κύρια χαρακτηριστικά τις χαμηλές θερμοκρασίες, τις χιονοπτώσεις, τον παγετό και τις ισχυρές βροχές επιμένει και σήμερα, Πέμπτη.
Εκτός από όμορφες εικόνες, το χιόνι έχει προκαλέσει και προβλήματα. Ήδη εξαιτίας της έντονης χιονόπτωσης έκλεισε η λεωφόρος Πάρνηθος, από το τελεφερίκ και προς το καζίνο.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ευρωκοινοβούλιο για ESG: Ψήφισε νέα «χαλάρωση» των κανόνων εταιρικής αειφορίας μετά από πιέσεις των ΗΠΑ
- Μητσοτάκης: Υπάρχουν προβλήματα στην ψυχική υγεία των παιδιών από την κατάχρηση των social media που απαιτούν και κυβερνητική παρέμβαση
- Θριαμβευτικό ντεμπούτο για τον «New Glenn»: Η Blue Origin στέλνει δύο δορυφόρους της NASA προς τον Άρη (βίντεο)
- Σακχαρώδης διαβήτης: Μια σύγχρονη πρόκληση υγείας & προληπτικής δράσης