• Top Stories

    Αποστάσεις Ξανθού από Πολάκη: Διαφορές υπάρχουν και είναι προφανείς

    • NewsRoom
    Ανδρέας Ξανθός, υπουργός Υγείας

    Ανδρέας Ξανθός, υπουργός Υγείας


    Τα δικά του σχόλια για την υπόθεση του δανείου του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη, όπως και για την στάση του τις προηγούμενες ημέρες, έκανε ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Ξανθός, κρατώντας σαφείς αποστάσεις.

    Ο κ. Ξανθός σχολίασε, μιλώντας στον Realfm: «Το κρίσιμο εδώ είναι το εξής, ότι υπάρχει ένα κοινό πολιτικό σχέδιο, το οποίο έχει υλοποιηθεί και υλοποιείται τώρα, και το οποίο έχει παράξει βελτιωτικά αποτελέσματα για τον χώρο της υγείας. Ένα κοινό πολιτικό σχέδιο, στο οποίο έχει συμβάλλει, εννοείται, και ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, ο Παύλος Πολάκης.

    » Αυτό είναι το κρίσιμο και αυτό είναι και το κοινό και το συνεκτικό στοιχείο. Οι διαφορές οι χαρακτηριολογικές, ο τρόπος διαχείρισης της δημόσιας εικόνας, η παρουσία στα media, όλα αυτά είναι στοιχεία της προσωπικότητας του κάθε ανθρώπου. Διαφορές υπάρχουν και είναι προφανείς».

    «Νομίζω ότι όλοι κρινόμαστε από τη συνολική μας παρουσία, προσφορά και απόδοση και όχι μόνο από επιμέρους στοιχεία, τα οποία μπορούν να προκαλούν κρίσεις ή επικρίσεις. Αυτό θεωρώ ότι είναι το κρίσιμο ζήτημα, ο κόσμος παρακολουθεί και τα δημόσια πρόσωπα προφανώς είναι στο στόχαστρο» κατέληξε ο κ. Ξανθός.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ξανθός: Το ΕΣΥ παρά τις «Κασσάνδρες» εξακολουθεί να είναι όρθιο

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τα γυρίζει ο Πολάκης: Αληθές το περιεχόμενο της συνομιλίας – Δεν ηχογράφησα και δεν απείλησα τον Στουρνάρα



    ΣΧΟΛΙΑ