ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Επίσκεψη στην Νέα Σμύρνη πραγματοποίησε χθες ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης, στη διάρκεια της οποίας μίλησε με κατοίκους και επισκέφθηκε καταστήματα.
Σε ανάρτησή του στο Twitter, ο κ. Μητσοτάκης έγραψε: «Τελικά οι βόλτες στις γειτονιές γίνονται η αγαπημένη μου συνήθεια».
Τελικά οι βόλτες στις γειτονιές γίνονται η αγαπημένη μου συνήθεια. pic.twitter.com/1JYVq0dfUo
— Kyriakos Mitsotakis (@kmitsotakis) December 5, 2018
«Σε εσένα ποντάρουμε τώρα» του είπε κάποιος και ο πρόεδρος της ΝΔ του απάντησε «Και καλά θα κάνεις».
Πάντως, αυτή που έκλεψε την παράσταση ήταν μια γυναίκα με ένα μωρό στο καροτσάκι. «Μια φορά είδα μια κυρία με καρότσι και άρχισε να μου λέει άλλα… Μην μου το πείτε κι εσείς παρακαλώ πολύ» της είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, αναφερόμενος στη γυναίκα στην Κυψέλη που του είχε πει το αμίμητο «Τι γκόμενος είσαι!».
«Πιο ωραίος είστε από κοντά» του είπε μια άλλη κάτοικος της περιοχής, ενώ μια γυναίκα του επαναλάμβανε «Κυριάκο μου, δαγκωτό».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Κυψελιώτισσα προς Μητσοτάκη: Τι γκ*****ος είσαι! (video)
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Το 51,3% των αλιευμάτων στις ελληνικές θάλασσες είναι Γαύρος, σαρδέλα, φρίσσα, γαρίδα και μπακαλιάρος – Πρώτος σε τζίρο ο γαύρος
- NATO: Περισσότερο από κρίσιμη η έλλειψη πυραύλων Patrion στην Ευρώπη
- Το Ιράν θέτει όρους για το άνοιγμα των Στενών του Ορμούζ – Συμφωνεί με το Ομάν σε έναν διάδρομο για τη ναυσιπλοΐα
- Συναγερμός στην Ανατολική Αττική: Έκτακτος ψεκασμός σε 10.000 στρέμματα για τον ιό του Δυτικού Νείλου
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.