• Top Stories

    Από τα highlights της Βουλής: Το αλκοτέστ, το κότερο και το κέρατο (video)

    • NewsRoom

    Ο Πάνος Καμμένος μιλάει στη συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής για παροχή ψήφου εμπιστοσύνης προς την κυβέρνηση


    Άναψαν τα αίματα κατά την ομιλία του Πάνου Καμμένου στην Βουλή, όταν ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ συγκρούστηκε με βουλευτές της ΝΔ, με αφορμή αναφορά του σε επερώτηση του 2017, σύμφωνα με την οποία κατά τον κ. Καμμένο η Νέα Δημοκρατία αποδεχόταν την σύνθετη ονομασία με γεωγραφικό προσδιορισμό για την γειτονική χώρα.

    Οι τόνοι ανέβηκαν, όταν σε κάποια στιγμή οι κ.κ. Καράογλου και Κυριαζίδης φώναξαν ότι θα πρέπει να γίνει αλκοτέστ στον κ. Καμμένο. «Μέσα στη Βουλή των Ελλήνων να υπάρχει αυτή η αθλιότητα βουλευτών να μιλούν για αλκοτέστ, εγώ θα σηκωθώ να φύγω. Αυτό είναι το επίπεδο της Νέας Δημοκρατίας, εκεί κατάντησε, πουλάνε την Μακεδονία και το όνομα της και λένε αυτά που λένε».

    Ο κ. Καμμένος είχε έντονη αντιπαράθεση και με τη Σοφία Βούλτεψη, για την οποία είπε: «Δεν πρόκειται να σε πάω βόλτα με το κότερο όσο και να χτυπιέσαι κάτω».

    • Βούλτεψη : «Δεν ξέρω τι κάνει ο κ. Καμμένος, δεν πρόκειται να δεχθώ υπονοούμενα σε σχέση με θέματα ηθικής και σεξιστικά υπονοούμενα. Ο κ. Καμμένος την προηγούμενη φορά δεσμεύτηκε να φέρει φωτογραφίες. Δεν υπάρχουν, δεν έφερε και σήμερα επανήλθε. Τι να περιμένει κανείς από έναν άνθρωπο που σήμερα αποκάλυψε ότι λέγανε ψέμματα μεταξύ τους και τώρα κλαίνε ο ένας για τον άλλο. Περιμένουμε να τον δούμε και στο συλλαλητήριο της Κυριακής. Έβγαλε τη στολή και φόρεσε τον ντουλάμα του Παύλου Μελά».
    • Καμμένος: «Η κ. Βούλτεψη είχε κάνει μία ερώτηση για ένα κότερο και εξετάστηκε από το ΣΔΟΕ και αποδείχθηκε ότι για το κότερο είχα πληρώσει όλους τους φόρους και ήταν νόμιμο. Με αυτό το κότερο την πήγαινα βόλτα, τώρα αν θέλει να την ξαναπάω, δεν θα την πάω. Αυτό της είπα. Αυτό αν η βόλτα με το κότερο είναι ηθικά επιβλαβής έναντι του κεράτου, είναι άποψη της κ. Βούλτεψη».

    Νωρίτερα, ο κ. Καμμένος είχε χρησιμοποίησε μια φράση από «το χωριό», όπως είπε: «Ο άντρας όταν γεύεται τη γλύκα του κεράτου, μέλι και γάλα γίνεται με την νοικοκυρά του».

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Καμμένος: Ο Τσίπρας μου είπε ότι η συμφωνία θα έρθει μετά τις εκλογές

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θεοδωράκης: Θετική ψήφος για τις Πρέσπες δεν σημαίνει θετική ψήφο στην κυβέρνηση

    ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ: Live: Η μάχη των πολιτικών αρχηγών στη Βουλή για την ψήφο εμπιστοσύνης



    ΣΧΟΛΙΑ