ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πιθανότατα την σφοδρότητα της πτώσης της ανέκοψε η τέντα του πρώτου ορόφου.
Ένα 13χρονο κορίτσι έπεσε από τον δεύτερο όροφο πολυκατοικίας στα Τρίκαλα και σώθηκε, όπως μεταδίδει το trikalaola.gr.
Σύμφωνα με πληροφορίες, χθες στις 3:30 μετά το μεσημέρι, το 13χρονο κορίτσι έπεσε από τον 2ο όροφο πολυκατοικίας (κοντά στη ΔΕΗ) όπου διαμένει με την οικογένειά του. Οι δικοί της δεν είχαν καταλάβει τι είχε συμβεί και αναζητώντας το κορίτσι, το βρήκαν στο πεζοδρόμιο! Αμέσως ο πατέρας πήρε το παιδί και το μετέφερε με το δικό του αυτοκίνητο στο Νοσοκομείο Τρικάλων.
Να σημειωθεί πως είχε ειδοποιηθεί και το ΕΚΑΒ, που έφτασε πολύ γρήγορα στο σημείο αλλά δευτερόλεπτα πριν ο πατέρας είχε πάρει το παιδί.
Οι πρώτες εξετάσεις που έγιναν είναι ενθαρρυντικές, καθώς το παιδί ανταποκρίνεται και εξωτερικά δεν έχει τραύματα.
Αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν πως άκουσαν τον θόρυβο της πτώσης και βγήκαν έξω να δουν τι συμβαίνει. Σύμφωνα με πληροφορίες, το κορίτσι χτύπησε στην τέντα του πρώτου ορόφου που ήταν ανοιχτή και μετά πεσε στο πλακόστρωτο.
Πηγή: trikalaola.gr
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Κοινωνικό μέρισμα: 32 χρήσιμες ερωταπαντήσεις
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κυριάκος Μητσοτάκης: Στην Μάνδρα για δεύτερη φορά
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Πλειστηριασμοί: Πως κάποιοι ρύθμισαν στο παρά πέντε
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Χρίστος Δήμας στο Τορόντο: Η ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας ως βάση για τη δημιουργία σύγχρονων και ανθεκτικών υποδομών
 - Κίμπερλι Γκιλφόιλ: Λάμψη χωρίς φρένο – Τι άρεσε και τι όχι στις δύο εμφανίσεις της
 - Alcohol Interlock: Η τεχνολογία στα λεωφορεία της ΟΣΥ που ενισχύει την οδική ασφάλεια και τη μείωση των τροχαίων από αλκοόλ (βίντεο)
 - Επίδομα θέρμανσης: Προθεσμία μέχρι 5 Δεκεμβρίου για αιτήσεις – Προκαταβολή έως 23 Δεκεμβρίου