• Κοινωνία

    Βαθιά οδύνη στην κηδεία της 14χρονης που σκοτώθηκε σε λούνα παρκ στον Αλμυρό Βόλου (pics & video)

    • NewsRoom


    Σε κλίμα οδύνης έγινε το πρωί της Τρίτης στον Αλμυρό Βόλου, η κηδεία της 14χρονης Σεράινα, η οποία τραυματίστηκε θανάσιμα όταν εκσφενδονίστηκε από παιχνίδι του λούνα παρκ το βράδυ της περασμένης Παρασκευής. Τραγικές φιγούρες στην κηδεία της ήταν η μητέρα και τα αδέλφια της 14χρονης, ενώ οι συμμαθητές της δεν μπορούσαν να συγκρατήσουν τα δάκρυά τους.

    Ο πατέρας της δεν κατάφερε να την αποχαιρετίσει καθώς η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε και χρειάστηκε να μεταφερθεί από τον Βόλο στο Νοσοκομείο της Λάρισας.

    Συγκλονισμένος ήταν και ένας καθηγητής της στο σχολείο, ο οποίος θυμάται την ανυπομονησία της να επιστρέψει στα θρανία, όταν πριν από λίγες ημέρες την συνάντησε στον δρόμο.

    Η οικογένεια της 14χρονης μαθήτριας είναι αποφασισμένη να κινηθεί δικαστικά κατά παντός υπεύθυνου, ενώ το πόρισμα των πραγματογνωμόνων αναμένεται να φωτίσει τις συνθήκες θανάτου του κοριτσιού.

    Σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση, ως αιτία θανάτου της κοπέλας αναφέρεται «κρανιοεγκεφαλική κάκωση και κακώσεις στα κάτω άκρα».

    Ο Διευθυντής του 1ου Γυμνασίου Αλμυρού, δήλωσε «Είμαστε όλοι σοκαρισμένοι. Η 14χρονη ήταν πολύ αγαπητή. Θα καλέσουμε ψυχολόγους να στηρίξουν τους συμμαθητές της», ανέφερε.

    Δείτε τις εικόνες 

    Δείτε το βίντεο που μετέδωσε ο ΑΝΤ1



    ΣΧΟΛΙΑ