• ΕΙΔΗΣΕΙΣ

    Απειλές Ρουβίκωνα κατά Μητσοτάκη: Ό,τι είναι να πούμε, θα του το πούμε από κοντά και σύντομα!

    • NewsRoom
    Μητσοτάκης

    Κυριάκος Μητσοτάκης, Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας


    Νέες απειλές εκτοξεύει η ομάδα του “Ρουβίκωνα” αυτήν τη φορά εναντίον του προέδρου της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Κυριάκου Μητσοτάκη, σε ανάρτηση  στο Facebook.

    Η ανάρτηση στο συγκεκριμένο ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης προήλθε από λογαριασμό ηγετικού στελέχους της αναρχικής συλλογικότητας. Το μέλος του Ρουβίκωνα ανέφερε χαρακτηριστικά σε μήνυμά του, στην προσωπική του σελίδα στο Facebook, ότι σύντομα ό,τι είναι να πει ο Ρουβίκωνας στον κ. Μητσοτάκη, θα του το πει από… κοντά!

    «Ο Μητσοτάκης έβγαλε τηλεοπτικό διάγγελμα για μας. Το ακροδεξιό νεοφιλελεύθερο υβρίδιο της Νέας Δημοκρατίας στα καλύτερά του. Εμείς δεν βγάζουμε διαγγέλματα. Ότι είναι να πούμε στον Μητσοτάκη, θα του το πούμε από κοντά και σύντομα»

    Το μέλος του Ρουβίκωνα όμως δεν αρκέστηκε σε αυτή την απειλητική ανάρτηση. Λίγο αργότερα συνέχισε την επιθετική παρουσία του δηλώνοντας το μένος του για τους δικαστές του ΣτΕ που ζήτησαν τη σύλληψη των δραστών της επίθεσης στο ανώτατο δικαστήριο και κάνει λόγο για ανθρώπους που «με τις αποφάσεις νομιμοποιούν μειώσεις μισθών και συντάξεων εκατομμυρίων ανθρώπων στέλνοντας τους στην ανέχεια,ενώ παράλληλα οι ίδιοι ζουν με μισθούς χιλιάδων ευρώ κάνοντας αυξήσεις στους.. εαυτούς τους, ζητούν την σύλληψη μας.. Νομίζετε ότι οι συλλήψεις οι διώξεις και ενδεχομένως και οι φυλακίσεις θα μας σταματήσουν; Αυταπαταστε κύριοι».

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Ραντεβού στα Εξάρχεια για εγγραφή νέων μελών δίνει ο Ρουβίκωνας! 

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ρουβίκωνας: «Ο εφιάλτης τώρα ξεκινά για τη δημοτική αρχή Τήνου»

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Μαξίμου: Ο κ. Μητσοτάκης θυμάται τη βία μόνο αν προέρχεται από τον Ρουβίκωνα

     



    ΣΧΟΛΙΑ