• Top Stories

    Ανατροπή στην υπόθεση της Λαγούδη: Παραιτήθηκε ο ντετέκτιβ, μιλά για αυτοκτονία

    • NewsRoom
    Ειρήνη Λαγούδη


    Σε πραγματικό θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση της αδικοχαμένης 44χρονης Ειρήνης Λαγούδη  καθώς παραιτήθηκε ο ντετέκτιβ, Σωκράτης Στρατής που διερευνούσε τον μυστήριο θάνατο της, στην ομάδα ερευνητών της υπόθεσης.

    Συγκεκριμένα, ο ιδιωτικός ερευνητής, λίγες ημέρες μετά την ανακοίνωση της παραίτησής του, εμφανίστηκε σε δηλώσεις του πεποισμένος ότι η Ειρήνη Λαγούδη αυτοκτόνησε.

    Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Στρατής είχε κληθεί από τον δικηγόρο της οικογένειας, Β. Ταουξή να ερευνήσει την υπόθεση. Μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό του Αγρινίου, ανέφερε πως ολοκλήρωσε το έργο του και έδωσε όσα στοιχεία βρήκε. Ζήτησε μάλιστα να επικοινωνήσει η οικογένεια μαζί του, αφήνοντας να εννοηθεί πως κάποιοι «παίζουν με τον πόνο της».

    Συνεχίζεται η επιχείρηση για το κινητό της 44χρονης

    Παράλληλα, βατραχάνθρωποι από τον Σύλλογο Κυνηγών – Δυτών Θερμαϊκού μετά την πρώτη τους απόπειρα στο βυθό, αναμένεται να βουτήξουν πάλι στη λίμνη Τριχωνίδα, ώστε εντοπίσουν το κινητό της άτυχης γυναίκας. Το τηλέφωνο εφόσον βρεθεί, ίσως δώσει σαφείς απαντήσεις για τις συνθήκες υπό τις οποίες έχασε τη ζωή της η μητέρα τριών παιδιών από την Κατοχή.

     



    ΣΧΟΛΙΑ