ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Το Σαββατοκύριακο 13 και 14/2 τα ανθοπωλεία θα λειτουργήσουν 9:00-17:00 με ραντεβού
Μετακίνηση για άθληση και για κατοικίδια στον δήμο κατοικίας, θα ισχύει στην Αττική, σύμφωνα με τον Γενικό Γραμματέα Εμπορίου, Παναγιώτη Σταμπουλίδη όπως είπε στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» στον Ant1.
Η Αττική μπαίνει σε ένα νέο lockdown από το πρωί της Πέμπτης, ωστόσο βρισκόμαστε εν αναμονή των διευκρινίσεων από τον Νίκο Χαρδαλιά στις 12 το μεσημέρι.
Αυτό λοιπόν που όπως όλα δείχνουν ότι θα εφαρμοστεί και όπως ξεκαθάρισε ο κ. Σταμπουλίδης είναι ο κωδικός 6 να ισχύει για άσκηση και βόλτα κατοικίδιου, αλλά εντός της γειτονιάς του καθενός και πάντα με τα πόδια. Δεν θα επιτρέπεται, δηλαδή, η μετακίνηση με το αυτοκίνητο για άθληση σε χώρους μακριά από τον τόπο διαμονής.
Ακόμα ο κ. Σταμπουλίδης είπε ότι το Σαββατοκύριακο 13 και 14/2 θα λειτουργήσουν τα ανθοπωλεία μόνο με ραντεβού, και στο ωράριο 9:00-17:00, είτε με click away είτε με click in shop.
Τέλος ο Γενικός Γραμματέας Εμπορίου ξεκαθάρισε ότι οι λαϊκές αγορές σε Αττική και Θεσσαλονίκη θα είναι ανοιχτές.
Προληπτικό το «σκληρό» lockdown στην Αττική – Γιατί κρίθηκε αναγκαίο
Τι κλείνει – Τι μένει ανοιχτό: Το μεσημέρι η εξειδίκευση των μέτρων για το νέο lockdown από τον Νίκο Χαρδαλιά
Ο «λογαριασμός» του νέου lockdown
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πριγκίπισσα Ειρήνη: Βασιλικά μυστικά και χαμένες αγάπες – Η ζωή της πιο αινιγματικής πριγκίπισσας της Ελλάδας
- Ταξί: Το άγριο μπρα-ντε-φερ ΣΑΤΑ και Κυρανάκη και η στάση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας
- Ο θρίαμβος των τραπεζών, τι ψιθυρίζεται για την Εθνική, τα μυστικά του ράλι της Ευρώπης Holdings, τι οδηγεί ο Προκοπίου, τι συμβαίνει στο Κολλέγιο και δυο juicy νέα
- Τι πέτυχε ο Παπασταύρου στις ΗΠΑ για ενέργεια και γεωπολιτικά
