Με δεμένα τα πόδια έριξαν στην θάλασσα την άτυχη Ελένη οι δύο φερόμενοι ως δράστες όπως έγινε γνωστό από τον συνήγορο της οικογένειας, Αλέξη Κούγια.
Ο γνωστός ποινικολόγος, μιλώντας σήμερα στον Σκάι, ανέφερε πως η κοπέλα δεν θα ζούσε ούτως ή άλλως, διότι τα χτυπήματα ήταν πάρα πολύ σοβαρά. Επίσης, σημείωσε ότι σίγουρα το κορίτσι είχε βιασθεί πριν δολοφονηθεί με αυτό τον άγριο τρόπο.
«Η Ελένη ήταν 1,80 μ. Πιθανώς γι’ αυτό χρειάστηκαν και οι δύο» σημείωσε ο κ. Κούγιας για τις συνθήκες θανάτου της φοιτήτριας, ενώ επανέλαβε ότι: «Ήταν ζωντανή, ζητούσε βοήθεια».
«Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, υπολογίζεται πως από τη στιγμή που η κοπέλα δέχθηκε τα πρώτα χτυπήματα μέχρι που κατέληξε πέρασαν οχτώ ώρες» είπε ο δικηγόρος.
Όπως αναφέρεται στην ιατροδικαστική έκθεση, το μεγάλο τραύμα από το σίδερο ήταν στην αριστερή πλευρά του κεφαλιού της, ενώ ήταν μάλιστα τόσο δυνατό, που της έκοψε το αυτί.
Σύμφωνα με τα όσα είπε ο 19χρονος Α.Λ. στην προανακριτική του κατάθεση, η άτυχη κοπέλα είχε τις αισθήσεις της μετά το χτύπημα με το σίδερο. Ο 19χρονος υποστηρίζει επίσης ότι κρατούσε τα χέρια της άτυχης νεαρής, όσο ο φίλος του την χτυπούσε με το σίδερο.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Έγκλημα στη Ρόδο: Οι δράστες κάνουν «μπαλάκι» τις ευθύνες-Αναπαράσταση του εγκλήματος ζητά η οικογένεια
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ρόδος: Προθεσμία για την Παρασκευή πήραν οι δύο κατηγορούμενοι για τη δολοφονία της φοιτήτριας
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΤτΕ: Αύξηση ζήτησης επιχειρηματικών δανείων το δ’ τρίμηνο 2025 – Πιο «χαλαροί» όροι στα στεγαστικά
- Reuters: Το Grok του Έλον Μασκ συνεχίζει να παράγει μη συναινετικό σεξουαλικό περιεχόμενο, παρά τους περιορισμούς
- Μαριέττα Χρουσαλά: Στην πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ της Μελάνια Τραμπ
- Εξεταστική ΟΠΕΚΕΠΕ: Μέχρι 27 Φεβρουαρίου η παράταση εργασιών
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.