• Top Stories

    Ανατριχιάζει το έγκλημα στη Ρόδο: Τα χτυπήματα στην άτυχη Ελένη ήταν τόσο δυνατά, που της έκοψαν το αυτί

    • NewsRoom


    Με δεμένα τα πόδια έριξαν στην θάλασσα την άτυχη Ελένη οι δύο φερόμενοι ως δράστες όπως έγινε γνωστό από τον συνήγορο της οικογένειας, Αλέξη Κούγια.

    Ο γνωστός ποινικολόγος, μιλώντας σήμερα στον Σκάι, ανέφερε πως η κοπέλα δεν θα ζούσε ούτως ή άλλως, διότι τα χτυπήματα ήταν πάρα πολύ σοβαρά. Επίσης, σημείωσε ότι σίγουρα το κορίτσι είχε βιασθεί πριν δολοφονηθεί με αυτό τον άγριο τρόπο.

    «Η Ελένη ήταν 1,80 μ. Πιθανώς γι’ αυτό χρειάστηκαν και οι δύο» σημείωσε ο κ. Κούγιας για τις συνθήκες θανάτου της φοιτήτριας, ενώ επανέλαβε ότι: «Ήταν ζωντανή, ζητούσε βοήθεια».

    «Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, υπολογίζεται πως από τη στιγμή που η κοπέλα δέχθηκε τα πρώτα χτυπήματα μέχρι που κατέληξε πέρασαν οχτώ ώρες» είπε ο δικηγόρος.

    Όπως αναφέρεται στην ιατροδικαστική έκθεση, το μεγάλο τραύμα από το σίδερο ήταν στην αριστερή πλευρά του κεφαλιού της, ενώ ήταν μάλιστα τόσο δυνατό, που της έκοψε το αυτί.

    Σύμφωνα με τα όσα είπε ο 19χρονος Α.Λ. στην προανακριτική του κατάθεση, η άτυχη κοπέλα είχε τις αισθήσεις της μετά το χτύπημα με το σίδερο. Ο 19χρονος υποστηρίζει επίσης ότι κρατούσε τα χέρια της άτυχης νεαρής, όσο ο φίλος του την χτυπούσε με το σίδερο.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Έγκλημα στη Ρόδο: Οι δράστες κάνουν «μπαλάκι» τις ευθύνες-Αναπαράσταση του εγκλήματος ζητά η οικογένεια

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ρόδος: Προθεσμία για την Παρασκευή πήραν οι δύο κατηγορούμενοι για τη δολοφονία της φοιτήτριας 



    ΣΧΟΛΙΑ