ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Αγοράκι, πέντε ετών, εντοπίστηκε στις 5.30 τα ξημερώματα να περιφέρεται μόνο του στη συμβολή της λεωφόρου Αλεξάνδρας με την Σπύρου Τρικούπη. Ταξιτζής που το είδε, σταμάτησε και προσπάθησε να μάθει εάν ήταν μόνο του. Το παιδάκι δεν μιλούσε και στη συνέχεια το μετέφερε στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, στο Τμήμα Ανηλίκων, όπου βρίσκεται έως αυτή την ώρα.
Πριν από λίγα λεπτά, όπως τόνισαν αστυνομικές πηγές στο Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, τηλεφώνησε στην αστυνομία μια γυναίκα, η οποία είπε πως είναι η μητέρα του και θα πάει να το πάρει από το Ανηλίκων.
«Το παιδί δεν είναι κακοποιημένο, ενώ πρόκειται να διακομιστεί στο νοσοκομείο Παίδων για εξετάσεις», τόνισαν οι ίδιες πηγές στο ΑΠΕ – ΜΠΕ.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Σεισμός ταρακούνησε τα ξημερώματα την Πάτρα – Λέκκας: Μπορεί να επηρέασε και το «Ναυάγιο»
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τροχαίο ατύχημα στη Βουλιαγμένης – Απεγκλωβίστηκε ένας άντρας
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ο Αρκάς ξαναχτυπά! Καυστικό σκίτσο για τους «ληστές» της κυβέρνησης
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ενισχύσεις ύψους 600 εκατ. ευρώ τον Νοέμβριο σε 2,4 εκατ. πολίτες και επιστροφή ενοικίου – Ποιες κατηγορίες πολιτών ωφελούνται
- Ένστολοι: Αυξήσεις και αναδρομικά έως 3 μήνες – Πότε και πόσα θα λάβουν στρατιωτικοί και Σώματα Ασφαλείας
- Φαραντούρης από Θεσσαλονίκη: Η πόλη σταυροδρόμι των ενεργειακών και μεταφορικών διαδρόμων της Ευρώπης
- Παπασταύρου: Η Ελλάδα συνδιαμορφωτής του ενεργειακού χάρτη της περιοχής – Στην Αθήνα 4 υπουργοί των ΗΠΑ για την P-TEC