ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Άκαρπες παραμένουν οι έρευνες για τον εντοπισμό δύο ατόμων που χάθηκαν στο Άγιο Όρος και σήμερα το πρωί στήθηκε επιχείρηση ανεύρεσής τους από την Πυροσβεστική και την ΕΜΑΚ.
Όπως δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο αναπληρωτής διοικητής του Αγίου Όρους Αρίστος Κασμίρογλου, πρόκειται για δύο Ουκρανούς προσκυνητές, μέλη μιας 9μελούς ομάδας ομοεθνών τους που τα ίχνη τους χάθηκαν στους πρόποδες του όρους Άθω.
«Αποκόπηκαν από την ομάδα σε μια πεζοπορία και έκτοτε αγνοούνται» είπε ο κ.Κασμίρογλου τονίζοντας ότι σήμερα επικρατούν ήπιες καιρικές συνθήκες και στην επιχείρηση έρευνας έχει προστεθεί και ένα ελικόπτερο.
Υπενθυμίεται πως τα δύο άτομα άνοικαν σε μία ομάδα Ουκρανών προσκυνητών, που παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες και την αδιάκοπη βροχόπτωση, επιχείρησε να ανέβει χθες στο όρος Άθωνα. Σύμφωνα με όσα ανέφεραν οι ίδιοι, δύο από τα μέλη της ομάδας έχουν χαθεί.
Διαβάστε επίσης
Άγιο Όρος: Συναγερμός για δύο αγνοούμενους – Σε εξέλιξη επιχείρηση εντοπισμού
Λέκκας: Νέα πραγματικότητα που τείνει να γίνει κανονικότητα τα έντονα καιρικά φαινόμενα
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Alpha Bank: Εταίρος ανάπτυξης και ανθεκτικότητας με χρηματοδοτήσεις άνω του €1 δισ. Στην Κρήτη
- Αναταράξεις στις αγορές μετά το διάγγελμα Τραμπ: Άλμα 7,4% στο πετρέλαιο – Sell-off σε μετοχές και ομόλογα
- Πανέτα (ΕΚΤ): Κίνδυνος καθυστέρησης της ανάκαμψης έως το 2027 λόγω συγκρούσεων στη Μέση Ανατολή
- Άννα Βίσση και Γιάννης Κούστας: Βραδιά πιάνου στο Μέγαρο Μουσικής
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.