• ΕΙΔΗΣΕΙΣ

    Αυτοί είναι οι Αλβανοί δολοφόνοι που απέδρασαν από το λιμάνι του Πειραιά

    Αστυνομία


    Για δύο πολύ σκληρούς κακοποιούς κάνει λόγο η ΕΛΑΣ, και αποδίδει σε οργανωμένο σχέδιο  το σχέδιο απόδρασης των δύο Αλβανών, που απέδρασαν μέσα από πλοίο στον Πειραιά, έχοντας καταδικαστεί σε ισόβια για δολοφονίες και συμβόλαια θανάτου.

    Οι ισοβίτες κακοποιοί αναλάμβαναν από συμβόλαια θανάτου μέχρι ξεκαθαρίσματα λογαριασμών. Από χθες το βράδυ, οπότε και έγινε η απόδραση, οι αστυνομικοί, με φωτογραφίες των δύο δραπετών στα χέρια, ελέγχουν ύποπτα στέκια και σημεία όπου σύχναζαν φίλοι των δύο, προκειμένου να φτάσουν στα ίχνη τους.

    Ωστόσο, ένα από τα ενδεχόμενα που εξετάζει η αστυνομία είναι να προσπαθήσουν να διαφύγουν για την Αλβανία.

    Παρ΄όλα αυτά, άκαρπες παραμένουν μέχρι στιγμής οι έρευνες, ενώ έχουν γίνει ήδη δύο επιχειρήσεις στον Πειραιά και στο κέντρο, με βάση περιγραφές πολιτών.

    Συγκεκριμένα, χθες γύρω στις 21:30 πολίτες τηλεφώνησαν στην Άμεση Δράση και ενημέρωσαν ότι είδαν τον ένα δραπέτη της μεταγωγής. Συγκεκριμένα περιέγραψαν άτομο το οποίο φορούσε ακριβώς τα ρούχα που φορούσε ο ένας δραπέτης λέγοντας χαρακτηριστικά ότι και στο χέρι του είχε δεμένο μαντήλι, με τέτοιο τρόπο που να καλύπτει χειροπέδα.

    Μηχανές και περιπολικά της Άμεσης Δράσης μετέβησαν στο σημείο χωρίς όμως να καταφέρουν να τον εντοπίσουν.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Βαρυποινίτες που είχαν καταδικαστεί σε δις ισόβια οι δραπέτες στον Πειραιά-Ο ένας είχε σφάξει παιδί 2,5 ετών

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κρατούμενοι απέδρασαν στο λιμάνι του Πειραιά



    ΣΧΟΛΙΑ