ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η Αυστρία θέτει εκατομμύρια ανθρώπους που δεν έχουν εμβολιαστεί πλήρως κατά της COVID-19 σε λοκντάουν από αύριο, προκειμένου να αντιμετωπίσει μία νέα έξαρση των μολύνσεων που καταγράφονται σε επίπεδα ρεκόρ, όπως δήλωσε σήμερα ο καγκελάριος Αλεξάντερ Σάλενμπεργκ.
«Πρέπει να αυξήσουμε τα ποσοστά εμβολιασμού. Είναι αδιάντροπα χαμηλά» δήλωσε ο Σάλενμπεργκ σε μία συνέντευξη Τύπου ανακοινώνοντας το νέο μέτρο, μετά από μία βιντεοδιάσκεψη με τους κυβερνήτες εννέα επαρχιών της Αυστρίας.
Περίπου 65% του πληθυσμού έχει πλήρως εμβολιαστεί κατά της COVID-19. Πρόκειται για ένα από τα χαμηλότερα ποσοστά εμβολιασμού στη Δυτική Ευρώπη.
Διαβάστε επίσης
Μίνα Γκάγκα: Μπορεί να συζητηθεί το rapid test για ανεμβολίαστους σε σούπερ μάρκετ
Ιταλία: 53 θάνατοι λόγω Covid-19 το τελευταίο 24ωρο
Εισαγγελέας θα διερευνήσει τις καταγγελίες Βασιλακόπουλου περί μη επαρκούς στελέχωσης ΜΕΘ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Η LAMDA Development στις Βρυξέλλες: Το The Ellinikon αναδεικνύει το νέο όραμα για τις πόλεις του αύριο στην Ευρώπη
- Τουρκία: Αναχαιτίστηκε 4ος βαλλιστικός πύραυλος που εκτοξεύτηκε από το Ιράν
- Ρούμπιο: Οι ΗΠΑ πρέπει να είναι προετοιμασμένες για μια πιθανή αποτυχία στις διαπραγματεύσεις με το Ιράν
- ΕΕ: Ανακοινώνει την παράταση των κυρώσεων στο Ιράν για ένα ακόμη έτος
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.