• Top Stories

    Καταπέλτης ο Άδ. Γεωργιάδης: Με την άδεια του Μαξίμου όσα είπε ο Καψώχας στην ΕΡΤ

    • NewsRoom
    Άδωνις Γεωργιάδης

    Άδωνις Γεωργιάδης


    Την άποψη ότι όσα είπε ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ Σωτήρης Καψώχας για τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας δεν ήταν δική του θέση, αλλά «κυβερνητική γραμμή που περνάει μέσα από την ΕΡΤ» εξέφρασε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης με αφορμή την ανάρτηση του επικεφαλής του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού Θανάση Καρτερού.

    «Ο κ. Καψώχας δεν έχει κάνει ποτέ καμία κριτική στον ΣΥΡΙΖΑ, πλην μιας φοράς κατά του Τσακαλώτου. Δεν θα μπορούσε να είχε πει κάτι τόσο σοβαρό χωρίς την άδεια του Μαξίμου» συμπλήρωσε ο κ. Γεωργιάδης.

    «Ούτε επί Μαρούδα δεν έχει συμβεί κάτι τέτοιο» σχολίασε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ.

    Όσον αφορά την απόφαση της ΝΔ να κάνει εμπάργκο στην ΕΡΤ είπε ότι «κρίναμε και κατά τη γνώμη μου σωστά ότι δεν χρειάζεται να νομιμοποιούμε με την παρουσία μας τη στάση αυτή. Η λάσπη και η πόλωση είναι κεντρική γραμμή του Τσίπρα».

    Εξάλλου, με ανάρτησή του στο Twitter και ο σύμβουλος επικοινωνίας του Κυριάκου Μητσοτάκη, Μάκαριος Λαζαρίδης, σημειώνει ότι «η υπεράσπιση Καψώχα από το διευθυντή του γραφείου τύπου του πρωθυπουργού αποδεικνύει ένα και μόνο: ότι η ποδηγέτηση της ΕΡΤ, οι ύβρεις, οι συκοφαντίες, ο οχετός λάσπης εκπορεύονται από το ίδιο σημείο. Από τα υπόγεια του Μαξίμου. Υπόλογος για όλα είναι ο Αλ.Τσίπρας».

    Το θέμα των προσβλητικών σχολίων του Σωτήρη Καψώχα κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη πήρε νέες διαστάσεις μετά την στήριξη προς τον δημοσιογράφο από δύο προβεβλημένους συνεργάτες του Αλέξη Τσίπρα, τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας Παύλο Πολάκη και τον επικεφαλής του γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού Θανάσης Καρτερό.

    Και οι δύο με αναρτήσεις τους στο Facebook στήριξαν τον δημοσιογράφο, προκαλώντας πολιτική θύελλα και κριτική ότι η αναφορά του δημοσιογράφου είχε την έγκριση του Μεγάρου Μαξίμου.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Χαμός στο Twitter με τη στήριξη του επικεφαλής του Γραφείο Τύπου Τσίπρα στον Καψώχα

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στηρίζει Καψώχα ο Πολάκης: Μαζί σου Σωτήρη, όλοι τους και μόνοι μας, θα τους νικήσουμε



    ΣΧΟΛΙΑ