ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
CEO Google: Κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για «φούσκα» της AI – Καμία εταιρεία δεν θα μείνει αλώβητη
Ένας γιγάντιος γερανός, που λειτουργούσε στο εργοτάξιο ενός μελλοντικού συγκροτήματος της Google, κατέρρευσε από την οροφή κτιρίου και έπεσε χθες, Σάββατο, σε διασταύρωση στο Σιάτλ με αποτέλεσμα να σκοτωθούν τέσσερις άνθρωποι και να τραυματισθούν τρεις, έγινε γνωστό από τις αρχές και τοπικά μέσα ενημέρωσης.
Το δυστύχημα σημειώθηκε στη συνοικία Σάουθ Λέικ Γιούνιον του Σιάτλ λίγο μετά τις 3:30 μ.μ. τοπική ώρα. Από την κατάρρευση του γερανού συνθλίφτηκαν πέντε αυτοκίνητα ενώ ένα έκτο υπέστη ζημιές στη διασταύρωση των οδών Φέρβιου Άβενιου Νορθ και Μέρσερ Στριτ, ανακοίνωσε η Πυροσβεστική Υπηρεσία του Σιάτλ.
Τρεις άνδρες και μια γυναίκα σκοτώθηκαν. Δύο από τους νεκρούς εργάζονταν στον γερανό και οι δύο άλλοι βρίσκονταν σε διαφορετικά οχήματα πάνω στα οποία έπεσε ο γερανός στον δρόμο, αναφέρεται σε ανακοίνωση της Πυροσβεστικής που αναρτήθηκε στο Ίντερνετ.
Κοριτσάκι 4 μηνών ανάμεσα στους τραυματίες
Άλλα τέσσερα άτομα εξετάσθηκαν επιτόπου από ιατρικό προσωπικό και τρία εξ αυτών –ένας 27χρονος, μια 25χρονη και ένα κοριτσάκι 4 μηνών– μεταφέρθηκαν σε τοπικό νοσοκομείο με τραύματα που δεν απειλούν τη ζωή τους, ανακοίνωσε η Πυροσβεστική.
Τα αίτια της κατάρρευσης του γερανού ερευνώνται από από τις αρμόδιες αρχές της Πολιτείας Ουάσινγκτον, σύμφωνα με την ανακοίνωση.
Τοπικά μέσα ενημέρωσης, μεταξύ των οποίων η εφημερίδα Seattle Times, ανέφεραν πώς ο γερανός λειτουργούσε στο εργοτάξιο ενός νέου συγκροτήματος πολλών κτιρίων που κατασκευάζεται από την Google.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- THE DOLLI Sunday Table: Η Aκρόπολη στο πιάτο μας με φρέσκα θαλασσινά, χρώματα κι αρώματα
- Η διακύβευση των εκλογών: Ποια οικονομική στρατηγική θα κυβερνήσει;
- Αποκάλυψη mononews: Αυτός είναι ο συμβιβασμός Κούστα – Γιαννικοπούλου – Το ποσό που εισέπραξε η πρώην και τα «τριαντάφυλλα» του Σαγκάλ
- Σε ρυθμούς Fed οι αγορές – Μπορεί ο Δεκέμβριος να ανατρέψει το βαρύ κλίμα στις αγορες;