Για να μας βλέπεις πιο συχνά στα αποτελέσματα αναζήτησης Add mononews.gr on Google

Σε 24ωρη πανελλαδική απεργία προσανατολίζονται να προχωρήσουν την Πέμπτη 29 Μαρτίου οι εργαζόμενοι στα ΚΤΕΛ.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Ομοσπονδίας Συνδικάτων Μεταφορών Ελλάδος απολύθηκαν στα Γιάννενα, 8 εργαζόμενοι, μεταξύ των οποίων και δύο συνδικαλιστών.

«Το φαινόμενο αυτό παίρνει διαστάσεις και δημιουργεί καθεστώς εργασιακής ζούγκλας με εργαζόμενους των 586 ευρώ», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΣτΕ: «Όχι» στην αθρόα εισαγωγή αθλητών με μπόνους στα πανεπιστήμια – «Ναι» για τα παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Τουρκία για Έλληνες αξιωματικούς: Η νομική διαδικασία είναι σε εξέλιξη – Χαίρουν όλων των δικαιωμάτων τους

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Έντιμο συμβιβασμό» προανήγγειλε ο Κοτζιάς στο Σκοπιανό: «Δεν μπορούμε να τα κερδίσουμε όλα»