• ΕΙΔΗΣΕΙΣ

    Έγκλημα στη Ρόδο: Σοκαριστική αποκάλυψη από τον πατέρα της 21χρονης – Στο νησί δρουν «κυκλώματα βιαστών και εκβιαστών»

    • NewsRoom
    ροδος_νεκρη_φοιτητρια


    Για «κύκλωμα ή κυκλώματα βιαστών και εκβιαστών» έκανε λόγο ο πατέρας της άτυχης φοιτήτριας που βρήκε τραγικό θάνατο στη Ρόδο. Ο πατέρας της 21χρονης Ελένης Τοπαλούδη, μιλώντας στη «Ροδιακή» τόνισε πως κάποιοι στο νησί εκμεταλλεύονται κορίτσια που έρχονται στη Ρόδο για να σπουδάσουν από απομακρυσμένες περιοχές της χώρας.

    Μεταξύ άλλων, δήλωσε:

    «Τώρα δεν ξέρω τι άλλα “κυκλώματα” πιθανόν να υπάρχουν στη Ρόδο τα οποία προσπαθούν να πλησιάσουν κοριτσάκια τέτοιας ηλικίας. Και έχω ακούσει, μου έχουν μεταφέρει, ότι έχουν γίνει και άλλες απόπειρες, δεν ξέρω αυτό θα το διασταυρώσετε εσείς. Αλλά είναι κρίμα και άδικο να χάνονται τέτοιες ζωές! Να βιάζονται και εκβιάζονται κοριτσάκια σαν την κόρη μου τα οποία στέλνονται μόνα τους να σπουδάζουν στο όμορφο νησί μας.

    Και ειλικρινά όχι μόνο αυτοί οι άνθρωποι σπιλώνουν την ψυχούλα της κόρης μου, αλλά αμαυρώνουν και την προσπάθεια των Ροδιτών και της συντριπτικής τους πλειοψηφίας, οι οποίοι μας αγκάλιασαν μαζί με τον αδελφό μου όταν ήμασταν αυτές τις ημέρες με τον καλύτερο τρόπο. Να σας πως τι; Ότι οι άνθρωποι που ήρθαν από τη μεταφορική και κουβαλούσαν τα πράγματα της κόρης μου, έκλαιγαν; Στο ξενοδοχείο ο άνθρωπος δεν πήρε χρήματα είναι λέει, το ελάχιστο δυνατόν, έκλαιγαν όλες οι γυναίκες περισσότερο από εμένα, άνθρωποι απλοί που μας συναντούσαν στο δρόμο μας λυπούνταν;».

    Άρα λοιπόν πρέπει όλη η κοινωνία της Ρόδου να προσπαθήσει κάποιο “απόστημα” που ενδεχομένως δεν ξέρω αν είναι ένα ή περισσότερα, αυτό το “απόστημα”, αυτό το “κύκλωμα” που βιάζει και εκβιάζει αθώα κορίτσια όπως το δικό μας, τα οποία εκμεταλλεύονται αυτοί οι άνθρωποι κατά το χειρότερο τρόπο γιατί ίσως και να απειλούν τις ζωές τους, ίσως με τα βίντεο ίσως δεν ξέρω τι, φοβούνται και ειδικά αυτά που είναι συνεσταλμένα φοβούνται να μιλήσουν και στους γονείς του.

    Ειλικρινά θέλω να πω να προσέχουν οι γονείς των παιδιών αυτής της ηλικίας πάρα πολύ όταν τα στέλνουν σε μέρη μακρινά. Και η τελική δικαίωση θα είναι δικαίωση όχι μόνο για την ψυχή της κόρης μου και ολόκληρη την οικογένειά μου αλλά για ολόκληρο το νησί.»

    Αναφερόμενος στην προφυλάκιση των δύο κατηγορουμένων για την στυγερή δολοφονία της κόρης του, την σχολίασε ως «λίγο έως πολύ αναμενόμενη» και συνέχισε λέγοντας πως «είναι μία δικαίωση -έστω- ώσπου να υπάρξει τελεσίδικη απόφαση. Πιστεύω ότι είναι μία ηθική δικαίωση και για την οικογένειά μου και για την ψυχούλα της κόρης μου», τόνισε.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Σοκαριστική αποκάλυψη: Η 21χρονη φοιτήτρια από τη Ρόδο είχε βιασθεί στο παρελθόν

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δολοφονία 21χρονης στη Ρόδο: Σε ξεχωριστές φυλακές μεταφέρθηκαν οι δράστες

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ενημέρωση από το Λιμενικό: Στο φως όλες οι σοκαριστικές λεπτομέρειες του ειδεχθούς εγκλήματος στη Ρόδο



    ΣΧΟΛΙΑ