ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Λίγο μετά τις 13:30 έφυγαν από το 424 Στρατιωτικό Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί που επέστρεψαν τα ξημερώματα στην Ελλάδα από την Αδριανούπολη, όπου κρατούνταν τους τελευταίους πέντε μήνες.
Ο ανθυπολοχαγός Άγγελος Μητρετώδης και ο λοχίας Δημήτρης Κούκλατζης είχαν μεταβεί στο νοσοκομείο αμέσως μετά την επιστροφή τους, προκειμένου να υποβληθούν στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις.
Πλέον, αναμένεται να ξεκινήσουν μαζί με τις οικογένειές τους για τις ιδιαίτερες πατρίδες τους, για την Καστοριά ο Άγγελος Μητρετώδης και για την Ορεστιάδα ο Δημήτρης Κούκλατζης.
Πηγή: seleo.gr
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Όλη η αλήθεια για την απελευθέρωση των 2 στρατιωτικών-Τι λένε οι ειδικοί
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μητσοτάκης: Η απελευθέρωση των δύο στρατιωτικών να είναι απαρχή νέων θετικών εξελίξεων
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Στην Ελλάδα οι δυο Έλληνες στρατιωτικοί
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Αύξηση 11,7% στις αφίξεις κρουαζιερόπλοιων στα ελληνικά λιμάνια το 2025
- Τραμπ: Πολύ κοντά να πετύχουμε τους στόχους, εξετάζουμε να αποκλιμακώσουμε τις στρατιωτικές επιχειρήσεις
- Scope Ratings: Διατήρησε το BBB της Ελλάδας με θετικές προοπτικές
- Τραμπ: Καμία εκεχειρία όταν κυριολεκτικά ισοπεδώνεις την άλλη πλευρά – Θα επανεξετάσουμε την παρουσία μας στην Ισπανία
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.