Δύο αστυνομικοί και ένας πολίτης σκοτώθηκαν από τα πυρά ομάδας ενόπλων που εισέβαλαν στην εκκλησία του Αρχάγγελου Μιχαήλ στο Γκρόζνι της Τσετσενίας. Σύμφωνα με το RT μετά από επέμβαση των δυνάμεων ασφαλείας οι τέσσερις δράστες της επίθεσης έπεσαν νεκροί.
Μάλιστα, όπως έγινε γνωστό οι τρομοκράτες αποπειράθηκαν να πιάσουν ομήρους μέλη του εκκλησιάσματος. «Ο επαγγελματισμός που επέδειξαν οι άνδρες της αστυνομίας που φρουρούσαν την εκκλησία απέτρεψε τα χειρότερα και μείωσε τον αριθμό των θυμάτων», ανέφερε εκπρόσωπος των τοπικών αρχών.
Σύμφωνα με τον πρόεδρο της Τσετσενίας, Ραμζάν Καντίροφ, οι τέσσερις τρομοκράτες που εισέβαλαν στην εκκλησία προσπάθησαν να πάρουν τους πιστούς ομήρους και να τους απομακρύνουν από το σημείο.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Συγκλονισμένοι οι κάτοικοι στην Καρδίτσα απ’ όπου κατάγεται ο 17χρονος μακελάρης του Τέξας
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πυροβολισμοί με δύο νεκρούς και τραυματίες στην Γερμανία
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Τσίπρας για Σκοπιανό: Εργαζόμαστε για λύση που να μη θίγει την αξιοπρέπεια των δύο λαών (video)
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- The Times: Γιατί η Metlen επέλεξε το LSE για την εισαγωγή της – Τι προσφέρει το Λονδίνο στις μεγάλες εταιρείες
- Lutz (Deutsche Bahn): O δρόμος προς την πτώση του χαρισματικού CEO – Όλο το παρασκήνιο για την αποπομπή του
- ΚΕΛ Ραφήνας: Ακυρώνεται ο διαγωνισμός μετά από προσφυγές και…αποκλεισμούς
- Ακυρώνονται χιλιάδες γονικές παροχές – Οι εικονικές μεταβιβάσεις και οι «τριγωνικές συναλλαγές» μέσω γονέων
