ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Τραγωδία εκτυλίχθηκε στον Έβρο όταν βάρκα με περίπου 10 άτομα, πιθανολογείται όλοι Τούρκοι, ανετράπη και οι επιβαίνοντες βρέθηκαν στα παγωμένα νερά του ποταμού. Οι σοροί μιας μητέρας και των 2 παιδιών ανασύρθηκαν την επόμενη μέρα από διασώστες. Οι εικόνες από την ανάσυρση των νεκρών παιδιών κάνουν το γύρο του κόσμου, μαζί με τις πληροφορίες ότι η 37χρονη ήταν δασκάλα, απολυμένη και διωγμένη από το καθεστώς Ερντογάν.
Η 37χρονη Αϊσέ Αμπντουρεζάκ μαζί με τον επίσης δάσκαλο και διωγμένο από τον Ερντογάν σύζυγό της, αποφάσισαν να φύγουν από την πατρίδα τους, λόγω των πολιτικών τους πεποιθήσεων και των μετέπειτα διώξεων.
Ο άντρας της μάλιστα είχε φυλακιστεί για έντεκα μήνες, αμέσως μετά την απόπειρα πραξικοπήματος κατά του Ερντογάν το καλοκαίρι του 2016. Ο 39χρονος άντρας ήταν δάσκαλος αγγλικών και η 37χρονη Αϊσέ δίδασκε τουρκικά.
Προσοχή σκληρό video:
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Αττικά Πολυκαταστήματα: Deal με τη Goldair Cargo για τη διαχείριση των αποστολών του e-shop
- Eurobank: Παγκόσμια Ημέρα Αποταμίευσης- Η αξία της αποταμίευσης καλλιεργείται από νωρίς
- Αγορά ομολόγων: Μεικτές τάσεις στην ευρωζώνη – Ανάσα για τη Γαλλία μετά τη Fitch
- Metlen: Νέες αγορές 20.000 ιδίων μετοχών πάνω από τα 48 ευρώ


Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.