• ΕΙΔΗΣΕΙΣ

    Πέθανε ο 52χρονος επιχειρηματίας που λήστεψαν στην Κηφισιά

    • NewsRoom


    Έχασε τη μάχη για τη ζωή το πρωί της Παρασκευής ο 52χρονος επιχειρηματίας, που έπεσε θύμα ληστών στο σπίτι του στην Κηφισιά τα ξημερώματα της Μεγάλης Δευτέρας. Ο άτυχος άνδρας που νοσηλευόταν στο Γενικό Κρατικό πέθανε μετά από επιπλοκές που παρουσίασε η υγεία του.

    Πώς έγινε η αιματηρή ληστεία

    Λίγα λεπτά μετά τις 5 τα ξημερώματα της Μεγάλης Δευτέρας, εισέβαλαν στο σπίτι του άτυχου άνδρα δύο ληστές, παραβιάζοντας την πόρτα. Ο επιχειρηματίας κοιμόταν με τη σύζυγό του στον 1ο όροφο και σε διπλανό δωμάτιο ο γιος του, όταν άκουσε θορύβους και θέλησε να δει τι συμβαίνει. Όταν άνοιξε τα μάτια του, είδε μπροστά του τους δύο ληστές προσπάθησαν να τον ακινητοποιήσουν.

    Όταν εκείνος αντιστάθηκε άρχισαν να τον χτυπούν στο κεφάλι. Όμως ο 52χρονος δεν το έβαζε κάτω, σηκώθηκε στα πόδια του και πάλεψε με τους ληστές οι οποίοι συνέχιζαν να τον χτυπούν στο κεφάλι με διαρρηκτικό εργαλείο. Επειδή, ο επιχειρηματίας αντιστεκόταν, ο ένας από τους δύο κουκουλοφόρους σήκωσε το πιστόλι και τον πυροβόλησε δύο φορές εξ επαφής στην πλάτη.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:  Η Ελλάδα προστατεύει τους πραξικοπηματίες λέει το τουρκικό ΥΠΕΞ

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γιατί ο όμιλος Στασινόπουλου πήρε δάνεια για την ΕΛΒΑΛΧΑΛΚΟΡ από ξένη και όχι από ελληνική τράπεζα (και δη από την Alpha Bank που ήταν παραδοσιακός σύμμαχος)



    ΣΧΟΛΙΑ